Жіночий американський футбол

Жіночий американський футбол
Поширити в соціальних мережах:

Хто сказав, що футбол суто чоловіча гра? Виявляється в суворий американський футбол можуть грати навіть тендітні леді!

Телеглядачам каналу "2+2" випадає чудова нагода, не тільки подивитися яскраву гру дівчат у досить відвертому одязі, але й отримати заряд позитиву в стилі імпровізаційного гумору від дуету "Одесити" - Олександра Новицького та Дмитра Перепьолкіна.

На радість чоловічій аудиторії традиційний американський футбол дещо видозмінився - і на світ з'явилася нова ліга Legends Football League, в якій грають виключно представниці прекрасної статі. Шанувальникам футболу і жіночих принад обов'язково сподобається це футбольне шоу.

Від кожної команди Ліги на поле виходить по сім дівчат. Одного погляду на футболісток достатньо, щоб зрозуміти, чому жіночий матч користується величезним успіхом.

Незважаючи на те, що дівчата грають у полегшену версію гри, LFL являє собою повноцінне футбольне видовище - жорстке, захоплююче, безкомпромісне.

Коли ефектні дівчата виходять на поле – чоловіки затамовують подих… Коли вони розігрують м'яч – чоловіче серце завмирає… А коли ці красуні ідуть в атаку – паморочиться в голові! Жіночий американський футбол на чоловічому каналі.

 

Про Чемпіонат:

Legends Football League (ЛФЛ) - Американська футбольна ліга жінок, яка була заснована в 2009 році як Lingerie Football League (Ліга Жіночої Білизни) і була перейменована в 2013 році. Адміністративні установи ліги знаходяться в Лас-Вегасі, Невада. Чемпіонат набуває популярності, вже проводиться в Північній Америці (США і Канада), в Австралії, в Європі. Кількість команд постійно збільшується. В 2014 році стартував 5-й сезон.

Матч триває 20 хвилин з однією перервою, а правила гри значно спрощені в порівнянні з традиційним американським футболом: поле меншого розміру, відсутні ворота і склад команд обмежений сімома гравцями.

Крім власне білизни, на спортсменках присутня полегшена версія захисту для американського футболу – відкритий шолом, зменшені наплічники, налокітники та наколінники. Снеп - введення м'яча в гру – традиційно один з найбільш видовищних моментів будь-якого матчу ЛФЛ. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше