"Жах з-під землі"

"Жах з-під землі"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: США/Канада, 2011 Жанр: фантастика, бойовик Режисер: Пол Зіллер У ролях: Андріан Пасдар, Джеймс Моррісон, Стефані фон Пфеттен, Джессі Мосс

На радість усім хто чекав кінця світу в 2012 році є чергова версія апокаліпсису. Цього разу біда, якої анітрохи не чекали приходить не з космосу, а з надр рідної матінки-Землі, яку вже остаточно дістали нахабні сапієнси з біогенними стимуляторами. Планета завдає удару у відповідь!

У ролі удару виступає випадково знайдений екологами, але від того не менш страшний, розумний рослинний монстр, чия коренева система здатна захопити цілий континент. І от саме на цю мрію Мічуріна можна нагледітися досхочу.

Нас міг би врятувати Брюс Вілліс, але його спеціалізація - інопланетяни. У боротьбі з баобабом, що рве планету на частини спеціалізувався Маленький Принц, та він, на жаль, покинув Землю. Довелося екологам відбуватися без допомоги супергероїв. Так що спочатку екологи героїчно борються з насінням Зла, а потім настільки ж героїчно намагаються знайти з ним спільні точки для контакту.

Гляди, щоб грушка не витрясла з нас душу на 2+2 у суботу о 01:25.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше