"Заповідник страху"

"Заповідник страху"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: Росія, 2008 Жанр: трилер, детектив, пригоди Режисер: Михайло Вайнберг У ролях: Григорій Данцигер, Олександр Андрієнко, Євген Атарік, Олег Ісаєв

Чи багато необхідно людині, щоб довести її до відчаю? Зовсім ні – достатньо позбавити її роботи і ввести у неабиякі борги. У такому стані будь-хто буде готовий на будь-що, аби заробити хоч трохи грошей. Саме у такому стані одного разу опинився Андрій Хмельницький на прізвисько Хміль. І чим глибше занурювався він у боргову яму - тим ближче ставав до тої пропозиції, від якої не зможе відмовитися.

Хмелю пропонують пограти у пейнтбол у в глухому ведмежому кутку, де багаті бізнесмени намагаються урізноманітнити своє сите спокійне існування і розважаються невинною, на перший погляд, військовою грою. Герой у розпачі сподівається, що удача нарешті посміхнулася йому і погоджується на пропозицію! Чи міг він подумати, що віднині він – ціль, а у рушницях мисливців замість кульок з фарбою справжнісінькі набої… Тут втеча не порятунок – мішень приречена на загибель. Єдиний спосіб залишитися живим – це самому стати мисливцем.

Ризикована розвага за непоганий гонорар на 2+2 у вівторок о 19:00.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше