З росії масово біжать топ-менеджери великих компаній

З росії масово біжать топ-менеджери великих компаній
Поширити в соціальних мережах:

Їхні втечі – цілі секретні операції…

Щодня з росії біжать люди. Хтось через неприйняття політики Кремля, а хтось через економічні проблеми, що насуваються. Тільки за перші два тижні війни з росії поїхали 200 тисяч людей. Серед них знаменитості, зірки сцени та кіно, активісти, правозахисники та багато інших.

Але є і особлива категорія росіян, що втекли. Це топ-менеджери російських підприємств. Їхні втечі – цілі секретні операції.

Один із них – дуже велике «цабе», тепер уже колишній заступник генерального директора «Аерофлоту» зі стратегії, сервісу та маркетингу Андрій Панов. Він виїхав з росії в першій половині березня, зробив це таємно, а ФСБ-шникам в аеропорту навіть показав зворотній квиток. Лише за тиждень в Ізраїлі написав, що порвав із росією назавжди. І лише за місяць після від'їзду він наважився публічно виступити проти російської агресії в Україні.

«Ви можете звільнитися або піти на пенсію… Ви можете саботувати військові дії, відкладаючи чи ігноруючи кожну угоду та контракт, які підтримують військове вторгнення чи російську пропаганду. Ви можете просвітити своїх підлеглих і дати їм зрозуміти, що ви проти війни. Можете ігнорувати Z-паради та відмовлятися посилати своїх співробітників брати участь у них, можете голосно кричати про економічну катастрофу, яка наростає з кожним новим тижнем конфлікту», – заявив Андрій Панов.

Хто ще з топ-менеджерів втік із росії – дивіться у сюжеті прямо зараз:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше