Які «очі»: ТОП-5 жінок з найпишнішим у світі бюстом

Які «очі»: ТОП-5 жінок з найпишнішим у світі бюстом
unsplash.com
Поширити в соціальних мережах:

Без коментарів...

Як би чоловік не запевняв, що розмір грудей для нього – не головне, помилуватися соковитими формами ніхто не відмовиться. Так, витончена фігура і пишний бюст – спокусливо і гаряче.

Проте, будьте обережними у своїх бажаннях. Бо інколи жінки ладні на все, аби привернути чоловічу увагу…

  • Шейла Херші

Бразилійка вирішила піти проти правил – зробити своєю гордістю не сідниці, а груди. Після 9 операцій хірурги бралися за голову і попереджали, що її перса можуть просто вибухнути. Та Шейла не зважала – результат її повністю влаштовував!

Фото: instagram/sheylahoficial

  • Майра Хіллс

32-річна німка заслужено отримала титул власниці найбільших силіконових грудей. І, вочевидь, найважчих – загальна вага «скарбу» становить 20 кілограмів. Годі й рахувати, скільки пластичних операцій вона перенесла. І хоча дівчина обожнює своїх «подружок», часто скаржиться на біль в спині і поганий сон – спати реально виключно на боці.

Фото: instagram/mayra.hills

  • Ірен Феррарі

Зробивши ряд операцій для збільшення бюсту і досягнувши 10 розміру, жінка не зупинилася – зменшила талію, збільшила сідниці, змінила форму носа. Втім, таке «перезавантаження» принесло Ірен не тільки захоплені погляди, а й неабияку популярність.

Фото: facebook/irenferrari888

  • Тінг Хіафен

Ця китаянка не з власної волі стала володаркою одного з найбільших бюстів на планеті. Втім, так вирішила природа. В дитинстві вона нічим не відрізнялася від інших дітей, але коли почала розвиватися, її груди всього за пів року досягли небачених розмірів – кожна з них важила по 10 кілограмів.

Лікарі одразу взялися з’ясовувати, що послугувало цій особливості. А коли з’ясували, зробили Тінг операцію. Розміри вона не зменшила, але ріст її принад зупинився, ба більше, вони стали пружнішими.

  • Сабріна Саброк

Її справжнє ім’я – Лорена Фабіана Колотта. Аргентинська співачка, телеведуча, модель та продюсер відома на увесь світ, але не тільки артистичністю. Річ у тім, що її, на відміну від Тінг, природа не нагородила пишними формами – і вона це швидко виправила. Подейкують, що на її рахунку 15 пластичних операцій. Так це чи ні – відомо лише Сабріні. Проте результат від них, як кажуть, на «обличчя».

Фото: Derrick L. Mims Photography

Головне фото: Frank Vex, unsplash.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. Студія Marvel презентувала трейлер фільму «Чорна вдова»
  2. Сексуальні, небезпечні: Приголомшлива правда про амазонок
  3. Якими насправді були наложниці султанського гарем
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Читати більше