Як привернути удачу

Як привернути удачу
Поширити в соціальних мережах:

Що тільки не вигадувало людство за тисячі років свого існування, щоб залучити удачу на свою сторону. Як все ж таки мати успіх у всьому? – читайте у матеріалі.

Досі дивитеся у дзеркало перед виходом із дому та уникаєте чорних котів? Бажання бути щасливчиком цілком нормальне для кожної людини. Деякі події ми сприймаємо як удачу. Але чи можна залучитися фартом, чи це тільки вигадки та забобони.

  • Заведіть талісман

Вчені з Німеччини провели кілька експериментів і виявили, що віра у забобони дійсно допомагає людині досягти успіху. Вся справа в психології, містика тут абсолютно ні до чого. Наприклад, талісмани на удачу підвищують упевненість людей в тому, що задача, яка стоїть перед ними, вирішиться позитивно. А це помітно впливає на те, скільки зусиль докладає людина і якість досягнення мети. В одному з експериментів спритність і загальний результат гри в гольф були помітно вище у тих гольфістів, у яких був свій «щасливий м'яч», а студенти з «щасливими ручками» справлялися із завданнями краще, ніж їх скептичні однокашники.

  • Вірте у свою удачу.

Економіст Алан Кірман не любить забобони і разом зі своєю групою вигадав експеримент, який доводить, що удача насправді не що інше, як результат проявленої наполегливості в досягненні мети.

Дослідники створили модель невеликої парковки поряд з будівлею, а учасників попросили розділитися на тих, хто вважає себе везучими, і тих, хто впевнений у власній невдачливості. Щасливчики колесили по парковці кілька хвилин в пошуках гарного місця, і їм вдавалося припаркуватися ближче до будівлі, в той час як невдачливі люди відразу займали незручне місце для паркування.

  • Тренуйте свою віру у везіння.

Доведено, що віра в своє стабільне везіння, а не удачу від випадку до випадку підвищує мотивацію до вирішення складніших завдань і збільшує шанси на успіх. Виходить, що чим більше нам щастить, тим більше нам щастить. Ми можемо перехитрити свій мозок і змусити його вірити в стабільну удачу. Починати краще з простих завдань, які ви майже гарантовано виконайте з успіхом, а потім поступово просуватися до більш складних. Маленькі перемоги посилять віру в себе і приведуть до справжнього успіху.

  • Сконцентруйтеся на позитиві.

Особливо добре розкриває секрети успіху експеримент з газетами, які один дослідник видав студентам з проханням порахувати в них ілюстрації. Улюбленці фортуни відразу ж помічали напис «Не працюй, тут 45 фото», а «невдахи», змирившись з нудним завданням, просто продовжували монотонно лічити картинки. Люди, які сконцентровані на своїй невдачливості, не помічають подарунків долі, розкиданих буквально у них під носом.

  • Перевіряйте інтуїцію.

Інтуїція, як стверджують вчені, не що інше, як звичний спосіб міркування, створений еволюцією для того, щоб ми могли швидко оцінити небезпеку за її не очевидними ознаками і так само швидко відреагувати. Але, на жаль, ця система не настільки добре налагоджена, і найчастіше вона подає нам помилкову тривогу. Явище, коли людина довіряється лише своїй інтуїції, відкинувши закони логіки, називають помилкою гравця. Наприклад, якщо ми два рази підкинемо монетку і випаде решка, то на третій ми будемо впевнені, що випаде орел. А насправді шанс викинути орла в цій грі на будь-якій спробі дорівнює 50%.

Вірте у себе і нехай вам завжди щастить!

За матеріалами: adme

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше