"Ворог поруч"

"Ворог поруч"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: США/Канада, 2013 Жанр: бойовик, трилер Режисер: Пітер Хайамс У ролях: Жан-Клод Ван Дамм, Орландо Джонс, Том Еверетт Скотт, Лінзі Коккер

За прикладом своїх товаришів за фахом залізного Арні та Слая, якім теж усе важче виконувати у кадрі карколомні трюки, але кіно вже живе у самому серці і ніяк не відпускає, Жан-Клод Ван Дамм не збирається підкорюватися віку і найшов найкращий вихід зі становища, що склалося – колишній гутаперчевий боєць вдосконалює свою акторську майстерність. І навіть замолоду не давалися йому так добре ролі злодіїв та негідників.

Генрі оселився на острові після звільнення зі спецназу, намагаючись якомога менше контактувати із людьми. Одного вечора до його будинку постукав незнайомий чолов‘яга,  що прийшов, як виявилося, убити його. Але згодом з‘ясовується що незнайомець прийшов палко мститися за одного з товаришів Генрі по службі. Але саме у той же час на острові з‘являються представники могутньої наркомафії, що загубили свій цінний вантаж і мають до них обох деякі питання, які не можуть залишитися без відповіді ні за що!.

Тримайся ближче своїх друзів на 2+2 у п'ятницю о 21:30.

Повтор у неділю о 22:50.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше