"Вантаж"

"Вантаж"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: Росія, 2012 Жанр: детектив, кримінал Режисер: Олександр Якімчук, В‘ячеслав Лавров У ролях: Юлія Горшеніна, Олексій Федотов, Едуард Фльоров, Олександр Большаков

У минулому кожен з них виконував свою задачу. Хтось був військовим перекладачем, хтось звичайним капітаном міліції, хтось чемпіоном у боях без правил. Сьогодні у кожного з них одна задача: супровід і доставка дорученого їм вантажу. Іноді ціною власного життя, іноді з неймовірним ризиком, але кожного разу ані на крок не звертаючи від наміченого шляху.

Кожного разу пакет, що везе загін фельд'єгерів, не просто цінний, а являє собою предмет полювання конкурентів. І саме для захисту вантажу від усіх і усього і створений цей спеціальний загін. 

Їхнє життя повне пригод, несподіваних і небезпечних сюжетних віражів. Ніхто не знає, що приховано у довіреному пакеті. А бажаючих дізнатися багато. Тож фельд'єгері мають бути насторожі.

 

Зміст серій:

1. Шанс для свідка

У місті Красноуральску убито кандидата в мери, а його дружина перебуває в лікарні у вкрай важкому стані. Врятувати її життя може тільки операція, донорський орган знайдено, але під час доставки до лікарні групу лікарів і донорську нирку знищені. Отже хтось дуже не хоче, щоб єдиний свідок вбивства залишався в живих. Новий донорський орган знайдено в Санкт-Петербурзі, і доставити його у лікарню повинна група фельд'єгерської служби...

 

2. Пункт призначення

У країні йде скорочення військового виробництва, закриваються підприємства пов'язані з переробкою урану. Група фельд'єгерів повинна доставити пакет з документами з Росатому на один з заводів. Молодий завзятий комерсант Мартинов, простеживши за фельд'єгерями, намагається потрапити на завод першим і купити у директора частину урану перед його утилізацією, щоб продати в країни третього світу. Він навіть гадки не має, що група фельд'єгерів не тільки доставить документи, а й постарається ціною свого життя зупинити злочинця.

 

3. Тест на виживання

Спортивний агент Валов намагається продати в іноземний клуб молодого перспективного баскетболіста, але юнак отримує травму і покупець відмовляється від угоди. Валов не хоче втрачати вигідний контракт і пропонує іншого гравця з юнацької збірної. Перед вирішальним матчем Валов дає юнакові допінг, тож спортсмен показує ідеальний результат в грі. Угода пройшла б чудово, але саме цей гравець потрапляє в контрольну групу післяматчевого допінг-контролю. Допінг-тести намагаються знищити, а доставити їх в міжнародний антидопінговий комітет на території Фінляндії повинна група фельд'єгерської служби.

 

4. Велика гра

Невелика фірма з Новоросійська продає на петербурзької біржі великі партії нафти, прикриваючись відкриттям нового родовища. Насправді заповзятливі бізнесмени врізаються у вже існуючий нафтопровід і відкачують нафту звідти. Спіймати нечистоплотних комерсантів намагаються двоє прокурорів з Петербурга і Новоросійська. Найважливіша документація має бути терміново доставлена петербурзькими фельд'єгерями до Новоросійська, за паперами йде полювання . Фельд'єгерям особливо складно впоратися з цим завданням, адже кілька тижнів тому при виконанні загинув один з членів групи.

 

5. Танталові муки

Із заводу з виробництва танталу напередодні Нового року відправляється партія металу. На начальника служби безпеки заводу скоєно напад, цю справу бере під свій контроль ФСБ. Несподівано з машиною, що везе тантал, втрачено зв'язок, на вантаж нападають невідомі. Фельд'єгерська служба терміново відправляється на пошуки машини з металом: якщо тантал не опиниться ввечері 31 грудня в Санкт-Петербурзі, міжнародна комісія заявить про зникнення кількох тонн найважливішого стратегічного матеріалу.

 

6. Сімейні цінності

Петербурзький колекціонер Легер вирішує відправити одному з кращих ювелірів країни дуже цінний діамант, щоб каменю підібрали гідну оправу. Легер звертається за допомогою у доставці до фельд'єгерської службі. Молода і примхлива дружина Легер повідомляє своєму коханцеві, хто, коли і куди повезе камінь. Одного з фельд'єгерів в ході доставки важко поранено, але не дивлячись на це вантаж доставлено за призначенням. У цей момент з'ясовується що діамант не справжній.

 

7. Неприємні вісті

У новгородській області впав літак, на борту якого до Росії летів хорватський генерал. Уся інформація про катастрофу знаходиться в чорних ящиках, їх терміново треба доставити з місця аварії в Санкт-Петербург. Група фельд'єгерів отримує це завдання, але разом з ними повинен відправитися представник хорватської сторони. Винуватці аварії хочуть приховати свою участь і намагаються захопити вантаж, знищити чорні ящики. Їм це не вдається. Тоді бандити беруть в заручники одного з членів групи.

 

8. Небо в алмазах

В Архангельську процвітає імперія підпільних казино Бакаєва. Особливою цінністю в цьому бізнесі стає база даних з координатами усіх великих гравців і підпільних гральних закладів країни. За базою даних полюють конкуренти, помічники Бакаєва і ФСБ: той, хто отримає цю електронну базу володітиме всією можливою інформацією про гральний бізнес Росії. Бакаєва вбивають, та перед смертю він переховав базу, і ніхто не знає де вона знаходиться. Група фельд'єгерів відправляється в Архангельськ щоб доставити базу в Санкт-Петербург. Але перш ніж здійснити доставку фельд'єгерям доведеться знайти сам вантаж.

 

9. Доказ

У Санкт-Петербурзі ведеться слідство. Підсудний колишній поліцейський, який обвинувачується у вбивстві. Адвокат підсудного має незаперечні докази невинності свого підзахисного - це диск із записом. Якщо доказ буде доставлено до суду вчасно, невинно засудженого виправдають, тож справжні злочинці намагаються перешкодити адвокату. До справи залучають фельд'єгерську службу, і довести диск з одного куточка Петербурга до будівлі суду виявляється важче ніж проїхати усю країну.

 

10. У гонитві за порятунком

Петербурзький учений розробив антидот від жахливої біологічної зброї, яку використовували під час війни в Перській затоці. Ампула з препаратом повинна бути доставлена на секретний військовий завод. На групу фельд'єгерів здійснюється напад, один з членів групи заражений страшною хворобою і помре за декілька годин, якщо йому не буде зроблений укол тієї самої вакцини, яку фельд'єгеря везуть на завод. Перед кожним з команди фельд'єгерів постає питання: що важливіше - вантаж, який ти повинен доставити або життя товариша?

 

11. Вибір

Під час виборів мера в місті Ільчень один з кандидатів випереджає іншого лише на кілька сотень голосів. Це місто є одним з найбільших центрів лісозаготівель в країні, тому боротьба за владу в цьому регіоні йде запекла. Бюлетені для остаточного підрахунку повинні бути доставлені в районний центр. І знову для виконання важливого завдання запрошено групу фельд'єгерів з Санкт-Петербурга. Один з кандидатів вирішує підстрахуватися і підмінити під час доставки коробку з бюлетенями, щоб забезпечити собі перемогу. Змова розкрита, вантаж у повній цілості, але в заручниках у бандитів виявився маленький хлопчик. Фельд'єгері повинні врятувати йому життя.

 

12. Бої без правил

Під час відпустки один з групи фельд'єгерів опиняється в заручниках у терористів, які за його допомоги намагаються вчинити теракт у Фінляндії. В руках у бандитів знаходиться вагітна дружина фельд'єгеря. Він повинен за кілька годин знайти бандитів, знищити бомбу і врятувати свою сім'ю. Вся група фельд'єгерів допомагає другові, але за перевищення службових повноважень повинна бути розформована.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кремль настільки боїться викрадених ним українських дітей, що створив окремий орган контролю над ними
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Читати більше