«Усик – це виклик»: Де і коли пройде бій українського боксера проти Ентоні Джошуа

«Усик – це виклик»: Де і коли пройде бій українського боксера проти Ентоні Джошуа
Поширити в соціальних мережах:

Дізнайтеся останні подробиці.

Боксерам дали 180 днів, аби провести захист титулу – вони змагатимуться за пояс WBO у суперважкій вазі. Так, бій Олександра Усика проти Ентоні Джошуа може відбутися наступного року на стадіоні «Тоттенгема» у Лондоні. Таку заяву зробив Едді Гірн – промоутер британського чемпіона світу:

«В IBF дали час до квітня, щоб ми провели бій з Кубратом Пулєвим, а WBO протягом 6-ти місяців зобов'язала битися з Усиком. Запитаємо у WBO, чи можемо ми спершу організувати бій з Пулєвим. Також поговоримо з командою Усика. Він міг би спершу побитися з Чісорою, а потім із Джошуа. Бій навряд чи пройде на Вемблі, це не найкращий варіант. Відмінний новий стадіон зараз у «Тоттенгема». Вони хотіли прийняти бій з Руїсом, але не змогли через графік, а тепер цікавість відновилася».

Фото: instagram/usykaa

 

До слова, Джошуа вже прокоментував майбутній поєдинок з Олександром. З його слів зрозуміло – він готовий зустрітися на ринзі з українцем, обов’язковим претендентом на пояс WBO:

«Усик пройшов відмінну школу боксу, де б'ють і намагаються не пропустити удар. Я стежу за ним, тому знаю сильні й слабкі сторони. Це виклик, якого я з нетерпінням чекаю», – заявив Ентоні. 

Нагадаємо, що 7 грудня відбувся поєдинок між британським боксером Ентоні Джошуа та американцем Енді Руїсом-молодшим. Спортсмени боролися за титул чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBF, IBO у суперважкій вазі. 12 раундів закінчилися перемогою Джошуа – таким чином він повернув собі всі чемпіонські титули, які втратив 1 червня. Цікаво, що тріумфом він завдячує Володимиру Кличку: «Бій з Володимиром Кличком значить набагато більше. В той вечір я багато чому навчився. З повагою ставлюся до Володимира, він дає мені цінні поради. Наш з ним поєдинок і зробив цей реванш з Руїсом», – заявив Джошуа.

фото: BoxingScene

Головне фото: KATE KONDRATIEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. Мессі вшосте отримав «Золотий м'яч»
  2. ТОП-10 Forbes: Усик та Ломаченко увійшли до списку найкращих боксерів світу
  3. Шевченко розповів, яку команду очолить після збірної України
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Читати більше