Учасниці конкурсу найкрасивіших сідниць побилися після оголошення переможців

Учасниці конкурсу найкрасивіших сідниць побилися після оголошення переможців
Поширити в соціальних мережах:

У Бразилії пройшов щорічний традиційний конкурс Miss BumBum, учасниці якого борються за право зватися власницею найбільшої і найгарнішої попи. Усе вийшло гарячіше, ніж планували організатори.

Цього року титул виборола 31-річна модель і танцівниця Еллен Сантана, але одна з суперниць зірвала з неї стрічку переможниці прямо на сцені. Чим не сподобалися сідниці переможниці іншим дівчатам? Розповідає bigpikcha.

Після нагородження сексуальної красуні до неї підбігла інша учасниця конкурсу, 27-річна масажистка Аліна Ува, і, зірвавши стрічку переможниці, звинуватила Еллен в тому, що її сідниці – силіконові. А за правилами конкурсу повинні брати участь тільки дівчата з натуральними формами.

«Я схопила стрічку переможця, тому що я єдина жінка, яка дійсно заслуговує титул, – говорить Аліна Ува. – Мої сідниці натуральні, і ніхто не може забрати це у мене. Три жінки, які отримали найбільшу кількість голосів, фальшиві, їх сідниці з чистого силікону, це несправедливо».

Аліна Ува також заявила, що весь конкурс Miss BumBum – це суцільний фарс, тому що всі дівчата вийшли з-під ножів пластичних хірургів. Аліна зізнається: дуже рада, що нарешті змогла донести цю істину до громадськості.

Нова Miss BumBum із суперницею не згодна і запевняє, що її форми натуральні. А ви як вважаєте?

У конкурсі Miss BumBum брали участь 15 красунь з усієї Бразилії. Що ж до інциденту, то Аліні довелося повернути стрічку переможниці, тому що журі не погодилося з аргументами дівчат. Сама Еллен сказала журналістам, що її суперниця просто не вміє програвати. І нагадала, що у неї можна відняти стрічку, але не титул.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше