«У нас їх немає, але якщо знадобиться – ми їх застосуємо»: Вениславський натякнув, що Україна працює над виробництвом власних далекобійних ракет

«У нас їх немає, але якщо знадобиться  – ми їх застосуємо»: Вениславський натякнув, що Україна працює над виробництвом власних далекобійних ракет
Поширити в соціальних мережах:

Зараз для України стратегічний напрямок номер один – це сфера безпеки та оборони…

У тому числі й забезпечення налагодження нових виробництв, які допоможуть нам виграти війну. Так в інтерв'ю РБК-Україна сказав представник президента у ВР, член парламентського комітету з національної безпеки, оборони та розвідки Федір Вениславський.

«Світ був не готовий до такої війни. Світ не накопичував такої кількості боєприпасів, скільки їх зараз використовують Збройні сили України та ворожі війська російської федерації. Це масове застосування різних засобів ураження ще з часів Другої світової війни – такого ще не було за останні 80 років. Витрата боєприпасів дуже інтенсивна, а виробничі потужності не встигають за цими темпами», - сказав Федір Вениславський.

Однак нардеп від «Слуги народу» додав, що зараз держава працює над тим, щоб наш військово-промисловий комплекс вигадав якесь рішення щодо далекобійних ракет, боєприпасів, бомб на кшталт снарядів до HIMARS до нового повномасштабного наступу, який вже найближчим часом може зробити росія.

«Мені подобається цей відомий діалог, коли до Ізраїлю приїжджали та питали, чи є у них ядерна зброя: «Ні, у нас її немає, але якщо буде потрібно – ми її застосуємо». Так от можна сказати схожим чином: «У нас немає далекобійних ракет, але в разі потреби ми застосуємо такі ракети власного виробництва по території російської федерації».

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше