У лавах ЗСУ з'явилася українська Лара Крофт: 23-річна красуня розповіла, як стала стрільцем

У лавах ЗСУ з'явилася українська Лара Крофт: 23-річна красуня розповіла, як стала стрільцем
Поширити в соціальних мережах:

Почувши перший вибух вранці 24 лютого, дівчина одразу зрозуміла, що відбувається…

На захисті України від російського ворога стоять не лише браві чоловіки, а й молоді вродливі жінки-військовослужбовці. Одна з них – 23-річна Олександра Самосоненка. Вона служить у ЗСУ на посаді стрільця.

«Офіційно я на посаді стрільця, але так як у мене багато специфічних знань та навичок, то спектр моєї роботи буває досить широким. Це може бути і медицина, і канцелярія, якщо там потрібна допомога. Сьогодні я вдома, чекаю наступної ротації і поки що можу відпочити», - розповіла Саша сайту elle.uа.

Олександра популярна в мережі, оскільки її зовнішність дуже схожа на Лару Крофт, яку грала всесвітньо відома актриса Анджеліна Джолі.

в

Фото з інтернету

Однак у фільмі життя йде далеко не так, як насправді. Почувши перший вибух вранці 24 лютого, Олександра Самосоненка одразу зрозуміла, що відбувається:

«У мене не було ранку. Тієї ночі я не спала. Коли пролунали вибухи, я не розгубилася, бо була готова до цього. Я дочекалася 8-ї ранку, вийшла на вулицю, щоб обміняти гроші, а потім повернулася додому і почала думати, що мені робити зі своїми тваринами, адже я хотіла приєднатися до своїх побратимів по службі. 28 лютого я вже була у частині».

Про те, що Саша піде на війну, дівчина знала ще до її початку.

«Мені не доводилося приймати рішення йти на війну, я не мала вибору. Я довго вчилася і, як би цинічно не звучало, чекала на це. Чим швидше почнемо, тим швидше закінчимо».

а

Фото elle.uа

Після майже шести місяців повномасштабної війни з росією, 23-річну Олександру найбільше вражають її друзі, котрі навіть після втрати кінцівок та отримання серйозних травм знову повертаються на війну.

«Моя подруга Валентина під обстрілами у Миколаєві продає на ринку овочі, аби зібрати чоловікові на бронежилет. Мій побратим Андрій, який, будучи на війні, думає не лише про себе, а й про братів менших і забирає з позицій кішок, щоб знайти дім. Такі наші люди. І ці люди – обличчя України. За ними наше найкраще та сильне майбутнє», - каже відважна дівчина.

Слава захисникам та захисникам України!

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше