Три найнеочевидніших подарунки на Новий рік

Три найнеочевидніших подарунки на Новий рік
Поширити в соціальних мережах:

Що подарувати друзям та родичам на свята?..

Напередодні Нового року перед нами постають два важливих питання: як відсвяткувати та що подарувати. Якщо з першим впоратися не дуже важко за наявності сім'ї та друзів, то другий обов'язково заведе у глухий кут. У такому разі починаєш запитувати: чи справді ти знаєш своїх близьких? Щоб довго не роздумувати над чашкою, книжкою або футболкою з пам'ятним написом радимо вам набір не найочевидніших, але очевидно найзручніших подарунків у 2022 році.

Передплата

Під цим словом можна зібрати дуже багато понять. У давнину це означало б передплату журналу чи газети. Сьогодні ж можна оформити як абонемент у спортзал, так і сплатити за користування музичним онлайн-плеєром або онлайн-кінотеатром. Напередодні новорічних відпусток та канікул – чудова річ, рівноцінна безлімітному квитку в кіно чи на концерт.

Netflix / depositphotos

Курси

Подібний за вкладом у дозвілля та розвиток подарунок. Багато хто з нас не наважується витратити велику суму на саморозвиток, адже найчастіше знаходяться речі важливіші та нагальніші. Ліплення глиняних горщиків, монтаж відеороликів, програмування або навіть управління дроном – завжди є чому навчитися. Тому рука допомоги в навчанні чомусь заповітному може стати чудовим варіантом для подарунка другу або родичу.

Ліплення з глини / pixabay

Відеолистівка від знаменитості

Останній і найекзотичніший подарунок із нашого списку. Сьогодні є безліч онлайн-сервісів, на яких зірки записують особисті привітання, напуття або просто бажають гарного дня.

Одним із перших подібних сайтів став Cameo.com: там можна заочно домовитися про відеолистівку з акторами Шоном Астіном («Володар Перстнів»), Девідом Бредлі («Гаррі Поттер») та багатьма іншими зірками Голлівуду, спорту чи музичної індустрії. Бюджетним його не назвеш, але враження будуть безумовно яскравими: розцінки на Cameo від кількох доларів до кількох сотень.

Том Фелтон на Cameo / скріншот з сайту cameo.com
Актор Том Фелтон (Драко Малфой з «Гаррі Поттер») на Cameo / скріншот з cameo.com

Вдалого вибору і з прийдешніми святами!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше