Трансферні вартості футболістів: ТОП-5 найбільших підйомів

Трансферні вартості футболістів: ТОП-5 найбільших підйомів
Поширити в соціальних мережах:

У попередній добірці мова йшла про ТОП-5 гравців, які найбільше впали у трансферній вартості у новому сезоні. Цього разу пропонуємо увазі футбольних фанатів п'ять найбільших підйомів року.

Розпочнемо з найбільшого зросту у трансферній вартості - Антуана Грізмана. Ще першого січня 2016 року трансферна вартість гравця Атлетико була 50 мільйонів євро. Наразі вона становить 80 мільйонів. Потрібно відзначити, що цей сезон складається для француза не так успішно, як минулий, саме тому він може впасти у ціні.

Після Антуана розташувався один з тих, хто відібрав у нього Євро-2016 – Ренату Санчеш. Важко уявити, але ще рік тому трансферна вартість португальця становили лише 800 тисяч євро! Завдяки своєму таланту та наполегливості він перейшов у Баварію і має більше трофеїв у  національній збірній, ніж Ліонель  Мессі. Зараз його трансферна вартість становить 30 мільйонів євро.

Третім у списку фігурує Гонсало Ігуаїн. Завдяки переходу до Ювентусу трансферна вартість аргентинського футболіста підвищилась на 28 мільйонів євро, і замість 47-ми становить 75 мільйонів. У цьому сезоні Гонсало також багато забиває, але фанати відмічають, що грає аргентинець вже не так вдало.

Наступним є представник Португалії Жуан Маріу. Завдяки вдалій грі у лісабонському Спортингу та збірній Португалії  трансферна вартість його зросла на 27 мільйонів євро. Замість 8 тепер вона становить 35 мільйонів. Наразі гравець грає у Інтері і демонструє вдалий футбол.

Замикає добірку французький футболіст Поль Погба, який завдяки вдалим виступам за Ювентус перейшов у МЮ за 105 мільйонів євро. Його ціна зросла з 55 до 85 мільйонів євро. Але не будемо забувати, шо МЮ також заплатить якусь суму бонусами, тому така вартість цілком справедлива.

А які зміни стались у Чемпіонаті України, вболівальники зможуть побачити вже незабаром! Наступної суботи, 25 лютого, о 13:50 на 2+2 дивіться матч 19 туру ЧУ 2016/17 Зоря – Динамо. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму
Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму

77 Каннський кінофестиваль оголосив свою програму. Київстар ТБ зібрала найважливіше…

Кремль настільки боїться викрадених ним українських дітей, що створив окремий орган контролю над ними
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Читати більше