ТОП-5 фільмів 2019 року, які сподобаються чоловікам

ТОП-5 фільмів 2019 року, які сподобаються чоловікам
Поширити в соціальних мережах:

Обирай, яка історія складе тобі компанію.

Найвибагливіший критик – пересічний глядач. Бо, якщо йому не подобається, що показує телевізор, він без вагань перемкне канал. Благо, сучасні технології дозволяють завантажити найкращу стрічку, на яку варто витратити дорогоцінний час.

Отож спеціально для вас ми підібрали фільми 2019 року, які вже отримали світове визнання.

  •  «Джокер»

1981 рік, Готем-сіті. Розчарований у своїй професії комік Артур Вабив втрачає розум. І всі, хто колись не оцінили його талант дізнаються, який жорстокий спосіб помсти вигадав ображений комедіант…

  • «Зелена книга»

Тоні «Базіка» той, кому палець до рота не клади. Втім, навіть без слів він може «вирішити» кожну проблему – розпустити кулаки. За іронією долі, саме такого безцеремонного водія найняв до себе витончений музикант. З темною шкірою, але навдивовижу світлою душею…

Разом вони вирушають із концертами на південь, але 1962 року це було непросто – представників темношкірої раси там недолюблювали. Та проблеми, які виникнуть на їхньому шляху, ні Тоні, ні Дона не хвилюють – геніальність і талант вищі за будь-які упередження!

  • «Термінатор: Фатум»

Гучне продовження другої частини «Термінатора», де Сара Коннор стане мисливицею на роботів-убивць з майбутнього. 27 років тому вона вже врятувала від нищівної машини свого сина, але тепер їй належить захистити всіх інших.

  • «Щиголь»

Під час теракту в нью-йоркському метрополітені-музеї Тео дивом залишився живим. Дідусь, який опинився поруч, перед смертю віддав хлопчику перстень і наказав забрати із собою одну з картин. Ба більше, переховувати її, що б не трапилося. Тео так і робив. Але він не знав, що полотно безповоротно вплине на все його майбутнє…

  •  «Форсаж: Гоббс та Шоу»

Агент служби безпеки Люк Гоббс – крутий хлопець. Він досконало володіє різними прийомами, чудово стріляє, витривалий та сильний. Час від часу йому доводиться виконувати надзвичайно небезпечні місії, а інколи й гірше – перетинатися із запеклим ворогом.

Колишній елітний оперативник британської розвідки Декард Шоу та Люк Гоббс не злюбили один одного з самого початку. Але поява серйознішого супротивника кардинально змінює ситуацію: генетично модифіковані люди покинули секретну лабораторію й отримали доступ до зброї, що здатна умить зруйнувати планету. Так, героям доведеться забути про чвари, адже на їхніх плечах «лежить» надвелика відповідальність за порятунок всього людства!

Джерело гіфок: giphy.com

Фото: кадр з фільму «Джокер»

ЧИТАЙТЕ ЩЕ БІЛЬШЕ НОВИН:

  1. «Я закохалася»: Зоряна Марченко про зйомки в серіалі «Брати по крові»
  2. Мрія інтровертів: HBO презентував коробку для перегляду фільмів (відео)
  3. Дорожчий від «Гри престолів»: Вийшов новий трейлер серіалу «Відьмак»

 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Читати більше