ТОП-3 резонансних нерозкритих злочини ХХ століття

ТОП-3 резонансних нерозкритих злочини ХХ століття
Поширити в соціальних мережах:

Це одні з найгучніших та зухвалих вбивств

Насправді нерозкритих злочинів у світі чимало, однак сьогодні редакція сайту «2+2» вирішила звернути свою увагу на три злочини ХХ століття – це одні з найгучніших і зухвалих вбивств. Злочинців, які їх вчинили, так і не вдалося знайти.

«Дроворуб з Нового Орлеана»

Фото: slavikap.livejournal.com

Новий Орлеан 20-х років – це місто джазової музики. Вона звучала звідусіль: з барів, ресторанів і навіть вулиць. Однак 1919 рік славився не тільки шикарними виконавцями і виконавцями, а й страшними вбивствами. Розчленованих людей щоранку на вулицях знаходила поліція. Хтось вбивав та сокирою розрубував тіла. Ніхто навіть уявити собі не міг, що вбивця сам напише в місцеві газети та повідомить, що він буде вбивати усіх, хто слухає джаз. Душогуба прозвали «Дроворуб з Нового Орлеана», тому що він нападав і вбивав величезною сокирою. Він забрав життя шістьох людей, напав більш ніж на десяток. За допомогою своєї сокири він вибивав двері будинків, де знаходилися його жертви. Шматував всіх підряд, без розбору, в тому числі, вагітних і дітей. Поліції так і не вдалося його зловити.

«Чиказький отруйник»

Фото: pikabu.ru

Цей таємничий та загадковий вбивця вибрав досить витончений спосіб забирати життя. В один з вечорів 1982 року по всьому Чикаго в швидку допомогу почали надходити виклики з усього міста. Люди різного віку, статі та кольору шкіри скаржилися на погане самопочуття після прийняття пігулок «Талейнола» (в наш час він відомий як парацетамол). Медики не встигали надавати першу допомогу, люди вмирали цілими сім'ями. Душогуба прозвали «Чиказьким отруйником». В ході слідства з'ясувалося, що у всіх жертв у складі пігулок «Талейнола» знайшли смертельну дозу ціанистого калію. Але дивно те, що партія розійшлася усією країною, а отруєння відбувалися виключно у Чикаго. Сотні слідчих, тисячі версій, 400 підозрюваних та більше 20 тисяч сторінок у справі. Однак досі невідомо, хто це зробив.

«Зодіак»

Ця людина стала найвідомішим не спійманим серійним вбивцею XX століття у США. Його справа залишається відкритою з 1969 року і до цього дня. До речі, «Зодіаком» він сам себе назвав. «Дорогий редактор. Каже Зодіак ... » - так починалися його лист до редакцій газет. У них він говорив скільки людей планує вбити – 37, проте його почерк правоохоронці знайшли лише у 7 злочинах. Також у своїх посланнях він повідомив для чого це робить: «Мені подобається вбивати людей, тому що це так весело. А ще – я збираю рабів для загробного життя». Відмінною рисою цього душогуба були криптограми – зашифровані повідомлення, до речі, чотири такі послання донині не розшифровані. А останній його лист закінчувався так: «Я = 37, департамент поліції Сан-Франциско = 0».

На жаль, у всіх трьох випадках вбивцям вдалося уникнути покарання. А ось у злочинців серіалу «CSI: Місце злочину» шансів просто немає. Новітні технології у поєднанні з досвідченими слідчими розгадають навіть найзаплутаніші кримінальні справи.

Дивіться культовий серіал «CSI: Місце злочину» з вівторка по четвер, о 22:15 на телеканалі «2+2»!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше