ТОП-10 фактів про жіночі груди

ТОП-10 фактів про жіночі груди
Поширити в соціальних мережах:

Ви знали, що існує вісім типів сосків? Ми зібрали для вас найцікавіші факти про жіночі груди і впевнено заявляємо – розмір не головне!

  • Келихи для шампанського, що з'явилися у Франції в XVIII столітті під час правління Людовика XV повторювали своєю формою груди королівської фаворитки маркізи де Помпадур. У Олександра Дюма були дві чаші, відлиті за формою грудей графині дю Баррі. Герцог Лозен володів набором келихів, що точно повторювали форму грудей Марії-Антуанетти.

Фото: Pikabu 

  • «Зайві» соски на грудях бувають у 2 відсотків жінок. Зустрічається таке і у чоловіків, щоправда, значно рідше.
  • Розглядання жіночих грудей по 10 хвилин на день рівнозначно 30 хвилинам в спортзалі, так говорить доктор Карен Візербай. У тих з піддослідних чоловіків, хто регулярно розглядав красиві жіночі груди, був більш низький тиск і рівніший пульс, ніж у позбавлених подібного задоволення. Сподіваємося, у цьому є дрібка правди.
  • Ще один приємний факт для чоловіків. Всі чоловіки спочатку дивляться на груди. Це рефлекторна реакція, у багатьох вона абсолютно не зумисна. Дослідники з Веллінтонського університету провели велике дослідження на цю тему (як завжди, «британські вчені» виділилися). Загалом, вони підтвердили загальновідомий факт. Але ці вчені також визначили, що хвилинне споглядання жіночих грудей кожен день може збільшити тривалість життя чоловіка до п'яти років.
  • Відповідно до одного з досліджень, що вивчає вплив кофеїну, кава підвищує чутливість грудей. А от масаж грудей або сосків призводить до вивільнення окситоцину в мозку. Ця ж хімічна речовина виділяється, коли вас обіймають. Пийте каву і масажуйте груди.
  • Існує 8 різних типів сосків, включаючи "пишний" і "увігнутий".

  • Близько 70 відсотків жінок незадоволені розміром своїх грудей. За попередніми підрахунками, у світі налічується близько 4 мільйонів жінок, у яких є штучні груди. Щорічно "під ніж" хірурга відправляються не менше 250 тисяч представниць прекрасної статі. Найчастіше, за словами самих експертів, жінки бажають збільшити бюст на два розміри.
  • У перших грудних імплантах використовувалися досить дивні наповнювачі: слонова кістка, скляні кульки, борошно та бичачі хрящі.
  • Середній об'єм грудей сучасних жінок становить 91,4 см.

  • Соски жінок унікальні, як сніжинки! Навіть у однієї жінки обидва соски мають незначні відмінності: довжину і товщину, діаметр ареоли, щільність або м'якість.

Бонус: деякі груди можуть бути надміцними!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»
Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»

Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…

Привласнення борщу: як і навіщо росіяни намагаються красти страви в інших країнах
Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

На телеканалі 2+2 трансляція матчу «Дніпро-1» - «Кривбас»
Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
Читати більше