Титульні поєдинки українців покаже 2+2

Титульні поєдинки українців покаже 2+2
Поширити в соціальних мережах:

5 грудня у Києві відбудеться велике боксерське шоу, яке організовує одна з провідних промоутерських компаній України - "Union Boxing Promotion". Пряму трансляцію чемпіонського вечора боксу вестиме телеканал "2+2".

Глядачі стануть свідками захоплюючих протистоянь, на кону яких стоятимуть престижні пояси WBA Continental, UBO World, та головного бою вечора, в якому розіграють вакантний титул Чемпіона Європи (EBU).

У головному поєдинку вечора Олег Єфимович (26-2, 14КО) проведе захист Чемпіонського поясу WBA Continental та спробує повернути собі титул Чемпіона Європи за версією EBU. Суперником українця у цьому протистоянні буде досвідчений боксер з Іспанії Рудді Енкарнасьйон (35-23-4, 17КО), який донедавна володів поясом чемпіона Євросоюзу. Варто також зазначити, що з 2012 року іспанець не програв жодного поєдинку.

Нагадаємо, Олег Єфимович володів чемпіонським поясом EBU з 2008 по 2010 роки. За цей час Єфимович провів чотири успішні захисти титулу. І відтепер, після невдачі у 2010-у, Олег матиме змогу повернути собі титул найкращого боксера Європи у напівлегкій вазі. Окрім того, на кону даного поєдинку стоятиме також і чемпіонський пояс WBA Continental, який Єфимович здобув завдяки яскравій перемозі у нещодавньому двобої проти фіна Еронена Туомо.

Не менш захоплюючий двобій пройде за участю одного з найбільш прогресивних легковаговиків Артема Далакяна (11-0, 7КО). У майбутньому поєдинку Далакян відстоюватиме Чемпіонський пояс WBA Continental, який Артем виборов у червні поточного року у Києві. Суперником нашого боксера буде представник Угорщини Роберт  Каналас (11-5-0, 7КО).

Ще одним титульним поєдинком стане бій за участю українця Олександра Єгорова (13-1-1, 6КО) та представника Угорщини Габора Молнара (17-7-0, 11КО). На кону даного протистояння буде стояти престижний пояс UBO WORLD, яким володіє Олександр Єгоров з червня поточного року.

Трансляцію титульних поєдинків здійснюватиме у прямому ефірі телеканал 2+2. Початок - 5 грудня о 21:40.

Онлайн: http://2plus2.ua/online 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Читати більше