Телеведуча Людмила Барбір знялась у серіалі Ментівські війни. Київ

Телеведуча Людмила Барбір знялась у серіалі Ментівські війни. Київ
Поширити в соціальних мережах:

Про шалені перегони, містичні курйози під час зйомок, кохання та ненависть на знімальному майданчику творча група серіалу розповіла у ексклюзивному інтерв’ю.

З 26 вересня на каналі 2+2 стартує новий гостросюжетний серіал "Ментівські війни. Київ", що розповість про кримінальні війни, корупцію у правоохоронних органах та тих, хто оголошує війну не тільки ворогам, а й системі.

Там, де багато бійок, пострілів та погонь, завжди є місце для справжнього кохання та пристрасті. Так, одну з головних ролей у серіалі виконала акторка та ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір. Сором’язлива у житті, любляча дружина та матір, вона зіграла рокову жінку, яка точно знає, який чоловік повинен бути поряд із нею.

"Насправді, я зовсім інша. Вважаю, що у стосунках робити перший крок та бути наполегливим повинен чоловік, а не жінка. Через це сперечалась з продюсерами та режисером: не може моя героїня вже на другий день після знайомства знайти його та запропонувати бути разом! Але варто визнати, в житті дійсно є такі жінки, які вирішують все самі", – поділились Людмила у відвертому інтерв’ю для Ivona.

А от Роман Мацюта (виконавець ролі кращого оперативника міста Віктора Тарана) визнав, що йому дуже подобаються такі жінки. "Люблю, коли жінки б’ють напролом, самі вирішують, з ким бути, кого обрати та до кого підійти. Такі жінки надихають!", – каже актор.

Зйомки розпочались у жовтні 2016 року, і за дев’ять місяців (саме стільки тривав знімальний процес) сталося багато цікавого та курйозного, а подекуди навіть містичного.

У одній зі сцен герої Романа Мацюти та Людмили Барбір після пристрасної ночі переходять до ділових розмов та емоційно обговорюють розслідування чергового злочину. Зняти цей епізод було нелегко. Як тільки режисер давав команду та актори починали грати, у найвідповідальніший момент зі стіни падала картина, просто на голову Роману Мацюті. Це повторювалось чотири рази поспіль! Як результат, вирішили прибрати картину та перезняти сцену.

Взагалі, Роману Мацюті на зйомках не щастило. Один з головних героїв серіалу Олексій Смолка навіть заради ролі не зміг подолати свій найбільший страх – сісти за кермо. Виявилося, недарма! Одна із сцен ледь не стала для його колеги останньою – Романа Мацюту мало не збила машина просто під час зйомок. Розігнавшись, на великій швидкості машина ледь не влетіла у актора, який стояв спиною до небезпеки.

Але найбільше всіх вразили "екстрасенсорні" здібності творчої групи. Під час адаптації сценарію, автори розбирали резонансні злочини, які відбувались на території України та які могли б увійти до першої частини київського сезону. Так, у роботу взяли серію зухвалих нападів на інкасаторів, які так і не було розкрито. В день, коли завершились сценарні роботи, творча група дізналась, що одну зі справ 15-річної давнини, яка в точності повторює сюжет у серіалі, розкрито! Так само, як і в картині, до злочинів були причетні вищі чини та робітники силових структур.

Дивіться прем'єру "Ментівські війни. Київ" 26 вересня о 20:30 на 2+2!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше