Телеканал 2+2 знімає детективний серіал Рейнджер

Телеканал 2+2 знімає детективний серіал Рейнджер
Поширити в соціальних мережах:

Прем’єрний показ серіалу запланований уже на 2020 рік.

Телеканал 2+2 разом з Міністерством культури України знімає україномовний гостросюжетний серіал «Рейнджер» про сміливого, принципового, але занадто правильного сержанта канадської кінної поліції Пола Гордійчака, який за іронією долі стає дільничним в невеликому прикордонному містечку України.

Серіал «Рейнджер» – 24-серійний детектив про канадця українського походження Пола Гордійчака, який прибуває в Україну в якості інструктора програми «Український шериф».  Неочікувана загибель колеги змушує Пола не просто залишитися на історичній Батьківщині після завершення контракту, а стати головним дільничним карпатського містечка Нагура. Педантичний, чесний канадець, звиклий дотримуватись правил і законів, зіштовхується з реаліями українського прикордонного життя, де процвітає незаконна вирубка лісів, контрабанда, нелегальна міграція, а злочинці залишаються без покарання. Та впоратись з криміналітетом виявиться не так просто – за Полом полює професійний кілер, а новий напарник Степан Фомін не радий новопризначеному шерифу.

У головних ролях: Артемій Єгоров, Дмитро Сова, Дарина Єгоркіна, Дарина Плахтій, Остап Ступка, Валерій Астахов, Костянтин Корецький, Олексій Смолка, Геннадій Попенко, Анатолій Зіновенко та інші. 

Зйомки серіалу «Рейнджер» проходять за підтримки Міністерства внутрішніх справ України.  

«Ми раді новим можливостям в реалізації серіального контенту, який став доступним завдяки підтримці держави. Це дійсно нове слово у нашому виробництві, не лише, тому що серіал знімається повністю українською мовою, але й завдяки ідейному наповненню, яке ми вкладаємо у нього. Через близький та зрозумілий глядачеві жанр пригодницького детективу, ми намагаємось показати наше бачення змін в країні. Створюємо нових героїв, які допоможуть нашому суспільству змінюватися та будувати майбутнє України, –  зазначає Максим Кривицький, генеральний продюсер каналу 2+2.Канал 2+2 дуже серйозно поставився до підготовки цього проекту. Ми залучили кращих фахівців з різних галузей виробництва, консультантів, а також раді, що підібрано потужний акторський склад. Можу сказати, що для нас працювати з такими професіоналами – це безумовно розвиток і цінний досвід! Окремо хочу подякувати міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, держсекретарю МВС Олексію Тахтаю та главі Департаменту комунікацій МВС Артему Шевченку за сприяння та надійну підтримку проекту!»

24-серійний детектив «Рейнджер» на замовлення телеканалу 2+2 знімає «ТЕТ Продакшн». Генеральні продюсери: Олександр Ткаченко, Максим Кривицький. Продюсери: Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков. Режисер: Сергій Крутін. Головний автор: Андрій Бабік.

Зйомки серіалу «Рейнджер» відбуваються на декількох основних локаціях в Києві, Київській та Івано-Франківській областях, а також в Карпатах.

Прем’єрний показ серіалу запланований на 2020 рік.   

Більше інформації на офіційному сайті каналу 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Реслінг-шоу Backlash France покажуть на Київстар ТБ у вільному доступі: коментуватимуть Бєлкін та Новак
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни
«Загублений світ»: вражаючі рекорди українців під час війни

Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…

Динозаври в Україні: історична знахідка на Київщині змінює уявлення про наші прадавні території
Розкриття таємниці 300-річної муміфікованої русалки: вчені встановили походження цієї таємничої істоти
Містечко турботи: історія створення в Україні унікального місця для українських пенсіонерів
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Колос»
Читати більше