Телеканал "2+2" - офіційний транслятор поєдинків серії WSB

Телеканал "2+2" - офіційний транслятор поєдинків серії WSB
Поширити в соціальних мережах:

Телеканалу "2+2" належить ексклюзивне право трансляції поєдинків Всесвітньої серії боксу (WSB) на території України. Перша трансляція відбудеться 16 січня о 21:30 на ринг вийдуть "Українські отамани" проти "Мексиканських воїнів".

Три сезони поспіль телеканал "2+2" є транслятором поєдинків Всесвітньої серії боксу за участі команди "Український отамани". У 2015 році телеглядачів також чекають трансляції найцікавіших боксерських поєдинків серії WSB.

Степан Щербачов керівник управління спортивних проектів:

"Всесвітня серія боксу - це дуже популярний турнір, що відкриває нових спортсменів і нових зірок світового рівня, а Україна багата на талановитих боксерів. У цьому році сформовано дуже потужний склад команди, який зможе не лише гідно протистояти серйозним суперникам, а й відкрити хлопцям шлях на ринг професійного боксу".

У складі "Українських отаманів" на ринг вийдуть - бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи Микола Буценко (вагова категорія - до 56 кг), а також Валерій Харламов (до 75 кг) та Іван Соловйов (також - до 56 кг).

Починаючи з середини січня, щотижня, протягом трьох місяців, "Українські отамани" будуть виходити на ринг, де окрім команди з Мексики їх суперниками стануть "Кубинські приборкувачі", "Команда боксерів Росії", "Алжирські пустельні яструби", "Китайські дракони", "Марокканські леви Атласу" і "Британські левові серця".

"Дуже щільний турнірний графік зобов'язує перебувати в постійному тонусі не лише спортсменів, але і весь тренерський склад команди. - Каже Степан Щербачов. - Для кожного бою розроблена своя тактика і стратегія його ведення. Всі любителі боксу зможуть самостійно оцінити і порівнювати підготовку кожної з команд - стати учасником цієї масштабної спортивної події".

Перший домашній поєдинок "Отаманів" відбудеться 16 січня у столичному виставковому центрі АККО International. Дивіться пряму трансляцію бою на телеканалі "2+2" о 21:30.

 

Онлайн-трансляцію дивіться на новому сайті телеканалу "2+2" http://2plus2.ua/

 

Читайте також:

Відбулось перше відкрите тренування "Українських отаманів"

 

Відео поєдинків Всесвітньої серії боксу

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше