Тайсон: "Грати проти "Волині" завжди важко"

Тайсон: "Грати проти "Волині" завжди важко"
Поширити в соціальних мережах:

У другому турі Чемпіонату України "Шахтар" впевнено обіграв "Волинь" з рахунком 4:1.

Гравці клубу поділилися враженнями від матчу.

"Грати проти "Волині" завжди важко. Згадайте хоча б матч з ними в минулому році, який завершився з рахунком 0:0 і ще більше віддалив нас від чемпіонства. Сьогодні лучани були все тими ж, просто ми змогли як потрібно проявити себе. Тим більше у нас попереду дуже важливий поєдинок, і матч з "Волинню" став непоганою підготовкою до нього. Так, нам не вистачало ключових виконавців, але "Шахтар" - команда, яка може себе показати навіть тоді, коли відсутні деякі гравці. Плюс у нас була непогана перевага: у "Волині" багато високих футболістів, але за рахунок росту вони повільно бігають! А в "Шахтарі" швидкі гравці: Тейшейра, Марлос, я… не дарма нас іноді намагаються обходити боком. Але в цілому мій гол – результат роботи на тренуваннях".

"Найважливіше – "Шахтар" сьогодні здобув велику перемогу. Ми очікували, що буде важкий поєдинок. Тому що кожна зустріч з цим суперником дуже нелегка. Відзначу, що "Волинь" не закривається, як інші команди, які сідають в захист в матчах з нами, а демонструє свій футбол. Це приємно. Що стосується "Шахтаря", від нас пішли деякі виконавці. Але чудово, що ті українці, які влились в команду, постійно борються, змагаються. Вони – молодці! За рахунок характеру ми і виграємо: три матчі – три перемоги! Так і будемо продовжувати".

"Мій перший гол після повернення – таке ще й як запам'ятовується! Але в ньому велика заслуга Бернарда: я відчував, що від віддасть саме мені. За той сезон, що я пропустив. "Волинь" зовсім не змінилася. Це команда, що росте, але ми сьогодні були кращими і могли забити набагато більше. Зараз я щасливий і хочу привітати всю команду з перемогою. З кожним днем відчуваю себе краще! Надіюсь, буду проявляти себе ще більше, вчитися чомусь новому і допомагати "Шахтарю".

Наступний матч "Шахтар" зіграє 1 серпня з "Говерлою", а "Волинь" із запорізьким "Металургом" 2 серпня. Трансляцію матчу Металург З - Волинь дивіться на телеканалі 2+2 наступної неділі о 16:50.

Цитати із shakhtar.com

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше