Дмитро Чудінов: Я приїхав сюди, щоб перемогти

Дмитро Чудінов: Я приїхав сюди, щоб перемогти
Поширити в соціальних мережах:

Напередодні бою з Крісом Юбанком Молодшим Дмитро Чудінов розповів про свій настрій та емоції. Дивіться відео та читайте переклад інтерв'ю.

Дмитре, як проходило ваше тренування перед битвою проти Кріса Юбанка молодшого? 

Дуже якісно, я думаю. Бо як вже казав раніше, цього разу я вп'яте у Великій Британії. Зараз я вийшов на новий рівень і дійсно готовий до поєдинку цього разу. Я знаю цю країну, у ній дуже розвинутий професійний бокс. Саме тому, я вважаю, що цього разу я маю дуже добре підготуватися, щоб показати, на що я здатний, усі свої здібності та силу.  

То які ж здібності ми побачимо від вас цих вихідних?

Ви знаєте, як я казав раніше, я приїхав сюди, щоб перемогти людину на ім'я Кріс Юбанк молодший. І на рингу усі побачать, хто справжній чемпіон. Саме тому я тут. Я подолав довгий шлях не лише заради битви, я приїхав сюди, щоб перемогти. 

Якщо ви переможете цих вихідних, як ви вважаєте, хто з вами продовжить бої?

Я можу назвати багато імен. Я бажаю успіху Енді Лі, також бажаю успіху Хассану Н'Дам Н'Жикану, Білі Джо Сандерсу, який переміг у бою WBU, Мігелю Кортесу, який вийшов на ринг і переміг, Головкін здобуде перемогу наступних вихідних. Ці боксери дуже професійного рівня, тому я хочу битися з ними.  Я говорю про них, бо я хочу з ними змагатися. Я прийшов до професійного боксу, щоб битися з боксерами високого рівня. Я живу заради цього.

Як ви вважаєте, якщо ви переможете Кріса Юбанка молодшого, ви доведете, що ви - боксер вищого рівня?

Спочатку я маю заслужити цей бій, заслужити цю перемогу тут, у Великій Британії. Бо це непросто. Це дуже складний бій для мене. Це один з найбільших тестів у моїй кар'єрі, бо він відомий і на його території можливо все. Для мене це велика відповідальність. Я маю зробити все для цієї перемоги. І я дійсно готовий, я готовий здобути перемогу у Кріса Юбанка Молодшого.

Які його сильні стороні, його манера бою, що вражає вас найбільше у ньому?

Так він має навички, силу, він дуже горда людина, він виходить на ринг не просто, щоб порухатися на ньому, він виходить, щоб перемогти. І зараз він дуже прагне перемоги, адже він програв останній свій бій Білі Джо Сандерсу. І він обрав наступний бій зі мною. Дякую йому за це. Але скоро ми дізнаємося, хто переможець.

Чи є у вас якісь передбачення?

Передбачення? 

Хто виграє бій?

Ринг покаже все, з усією повагою, я не екстрасенс, я не знаю майбутнього. Нічого не можу сказати. Але я приїхав сюди підготовленим до цього бою, я приїхав перемогти. Але що трапиться на рингу? Ринг  усе покаже. Ніхто не знає наперед.

Нагадаємо, сьогодні о 00:00 телеканал 2+2 проведе пряму трансляцію боксерського вечора з Лондону, де на арені О2 офіційний претендент на титул чемпіона WBO в суперважкій вазі 26-річний манкуніанець Тайсон Ф'юрі (23-0, 17 КО) буде ризикувати своїм статусом у 12-раундовому поєдинку проти четвертого номера рейтингу WBO 27-річного німецького румуна Крістіана Хаммера (17-3, 10 КО). Формально, на кону буде титул чемпіона Європи в суперважкій вазі, який Ф'юрі відібрав у Дерека Чісори 29 листопада минулого року.

В андеркарді Кріс Юбанк-молодший (18-1, 13 КО) спробує відібрати титул "тимчасового" чемпіона WBA в середній вазі у Дмитра Чудінова (14-0-2, 9 KO).

Читайте також інтерв'ю з Тайсоном Ф'юрі, яке він дав напередодні сьогоднішнього бою.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Читати більше