Суперкубок УЄФА: "Барселона" перемогла "Севілью" з рахунком 5:4

Суперкубок УЄФА: "Барселона" перемогла "Севілью" з рахунком 5:4
Поширити в соціальних мережах:

Каталонцям вдалось здобути Суперкубок УЄФА у матчі проти "Севільї", що проходив вчора у Тбілісі на стадіоні "Динамо - Арена" імені Бориса Пайчадзе.

Матч тривав 115 хвилин. Рахунок відкрив півзахисник "Севільї" Евер Банега, після чого Ліонель Мессі до 15-ї хвилини двома прямими ударами зі штрафних вивів "Барселону" вперед. Наприкінці першого тайму Рафінья забив третій м'яч у ворота іспанців, а Луїс Суарес на 52-й хвилині – четвертий. У відповідь нападники Хосе Антоніо Рейєс та Кевін Гамейро забили для "Севільї" по м'ячу у ворота каталонців. Зрівняти рахунок вдалось Євгену Коноплянці своїм першим голом у складі іспанської "Севільї". Півзахисник "Барселони" Педро Родрігес забив вирішальний м'яч на додаткових хвилинах матчу, що допомогло каталонцям перемогти з рахунком 5:4.

Після матчу сторінка футбольного клубу "Барселона" у Twitter досі гуде від привітань та  переможних закликів. "Ми – супер-чемпіони Європи!", - написали каталонці над фото зі срібним кубком у руках.

"Ми щасливі, що розпочали сезон з цієї перемоги, однак вона не була легкою", - прокоментував після гри нападник "Барселони" Ліонель Мессі, якого каталонці назвали "людиною матчу".

Натомість новий гравець "Севільї" Євген Коноплянка, чий гол зрівняв рахунок і став причиною овертайму, сприйняв програш досить оптимістично.

"Такі поразки роблять нас сильнішими", - написав Коноплянка після матчу на своїй сторінці в Instagram.

Слід зазначити, що "Барселона" і "Севілья" оновили рекорд результативності матчів за Суперкубок УЄФА, забивши спільними зусиллями вісім голів. Попередній рекорд був встановлений у січні 1997 року, тоді володар трофею визначився за підсумками двох матчів і в першому з них "Ювентус" переміг "Парі Сен-Жермен" з рахунком 6:1.

 

На фото: Головний тренер ФК "Барселона" Луіс Енріке, fcbarcelona.cat

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше