Стартували зйомки серіалу "Гвардія"

Стартували зйомки серіалу "Гвардія"
Поширити в соціальних мережах:

Сьогодні 1 грудня телеканал "2+2" спільно з компанією "Президент фільм Україна" приступили до зйомок серіалу "Гвардія". У головних ролях - Олексій Горбунов, Ахтем Сейтаблаєв, Дмитро Ступка, Костянтин Шафоренко, Вано Янтабілідзе.

"Гвардія" - це історія про перших добровольців, які після кривавих подій на Майдані, відгукнулися на заклик записатися до лав Національної гвардії України. Різні за віком, соціальним статусом, сімейним станом, вони відправилися в тренувальний табір. Тут різношерстні, а іноді конфліктні хлопці повинні пройти школу справжнього бійця. Чи зможуть кадрові військові і новобранці, які ще вчора стояли по різні сторони барикад, стати єдиною командою, здатною захистити свою країну?

Вадим Шешич, креативний продюсер телеканалу "2+2":

"Довгий час український глядач виховувався на чужих героях. Те, що відбувається в країні сьогодні, стосується кожного з нас, незважаючи на те, як близько чи далеко від бойових дій ми знаходимося. Перший батальйон Нацгвардії об'єднав людей, які під час Майдану стояли по різні сторони барикад. Але у них є одна спільна мета, яку можна сформулювати так: "Україна понад усе!". І за це вони готові вмирати. Відбувається відродження армії, народження Нації. Новий час подарував країні нових героїв. Наш серіал спроба художнього осмислення того, що відбувається".

Серіал "Гвардія" - це спільний проект телеканалу "2+2" і компанії "Президент фільм Україна". Головний сценарист картини: Микола Рибалка ("Хайтарма", "Двоє", "Дот", "Чемпіони з підворіття", "Куплю друга" та ін). Режисер: Олексій Шапарев ("Київський торт", "Ескімоска", "Ціна Свободи" та ін.). Оператор: Анатолій Химич.

Олексій Шапарев, режисер-постановник серіалу "Гвардія":

"Ідея створення фільму про події давно витала в повітрі. Але багато хто знімає документальне кіно. Ми ж навмисно хочемо відійти від документалістики і зняти художній фільм, за основу якого були взяті реальні історії сучасних героїв. Перед тим як розпочати зйомки ми довго вивчали прототипи серіальних персонажів з хлопцями, які були у зоні АТО. - Каже режисер Олексій Шапарев - "Гвардія" - це патріотичний фільм про Україну".

 

Прем'єра перших чотирьох серій серіалу "Гвардія" запланована до річниці створення Нацгвардії – на весні 2015 року.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Фейкові аккаунти як елемент ІПСО: росія використовує українську символіку та мову для впливу на українців
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?

Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…

Скелети велетнів, таємничі мумії та відбитки величезних рук: у Неваді є печера, де могли жити рудоволосі велетні
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати

Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності…

Несподіваний археологічний сюрприз: у Хорватії в одному місці знайшли два стародавніх шоломи різних століть
Читати більше