Стало відомо, скільки часу пропустять травмовані футболісти київського "Динамо"

Стало відомо, скільки часу пропустять травмовані футболісти київського "Динамо"
Поширити в соціальних мережах:

Недільний матч "Динамо" - "Карпати" залишив збірну без Артема Кравця.

Якийсь злий рок переслідує Артема Кравця: втретє, отримавши запрошення до збірної, він не зміг прибути в її розташування через травму. Тим більше образливо те, що отримав він її в зіткненні з партнером по "Динамо" - захисником Микитою Бурдою. Вийшовши на заміну мало не за хвилину до інциденту.

- Можливо, ця заміна - моя помилка, - зізнався після матчу наставник киян Сергій Ребров. - Але я хотів підсилити гру. Не можу сказати, що Лукаш Теодорчик грав погано: він все робив, старався. Але було видно, що Кравця команді не вистачає.

- Артем йшов на м'яч, а я, навпаки, задкував. Ось і зіткнулися, - коротко змалював пізніше ситуацію Микита Бурда в телевізійному інтерв'ю. - Відразу закрутилася голова, хлопці сказали, що кров іде. Але в підсумку зі мною все в порядку - відбувся розсіченням.

За словами динамівського лікаря Леоніда Миронова, струсу у захисника і справді немає. На розсічення у лобно-тім'яній області накладено шви, а "порушення загальної працездатності", висловлюючись медичною термінологією, передбачає відсутність в тренувальному процесі протягом максимум чотирьох днів.

Огляд Артема Кравця показав розтин верхнього повіка в п'ять сантиметрів, в результаті чого у форварда запливло ліве око, а також є гематома в області верхньої лівої виличної кістки. Сьогодні, протягом кількох годин, футболістові буде проведена комп'ютерна томограма кістки лицьового черепа з метою визначити її цілісність.

Прогнозувати терміни відновлення лікарі поки не беруться, але грати і брати участь в ігрових вправах йому протипоказано мінімум на тиждень.

Домагой Віда, який отримав в ході гри кілька сильних ударів по ногах і не тільки, відбувся сильним забоєм колінного суглоба. Який, втім, не завадив йому вчора відправитися в розташування збірної Хорватії, де футболіст пройде додаткове обстеження.

Євген Хачеріді був замінений в перерві матчу: як розповів Ребров, центральний захисник ще в зустрічі з "Ольборгом" отримав пошкодження шиї, а перед поєдинком з "Карпатами" повідомив, що не зможе зіграти в повну силу. "Але ми витримали паузу і попросили Женю вийти на поле, - пояснив динамівський тренер. - В результаті він вийшов з мікротравмою, а в останні 10-15 хвилин не міг навіть шию повернути ... "

В результаті у Хачеріді защемлення нервового корінця, а кажучи простіше - функціональний блок у шийному відділі хребта. Посттравматичний міозит. У понеділок Хачеріді попрацював з фахівецем у галузі ушкоджень - і до двох годин дня гравець повинен прибути в розташування збірної України.

Джерело: сайт "Динамо" Київ

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше