Сьогодні Андрію Шевченко виповнюється 41 рік

Сьогодні Андрію Шевченко виповнюється 41 рік
Поширити в соціальних мережах:

У свій день народження Андрій Шевченко зіграє за збірну світу у Тбілісі.

Сьогодні вдвічі визначний день для головного керманича української збірної з футболу. 29 вересня Андрій Шевченко святкує день народження, та цього разу він проведе його у Тбілісі, де повернеться на поле у якості гравця, а не тренера.

Сьогодні у Тбілісі на стадіоні "Динамо Арена" відбудеться благодійний матч, організатором якого став екс-захисник тбіліського та київського Динамо, Мілану та збірної Грузії Каха Каладзе.

Збірна Грузії зустрінеться зі збірною світу. Серед зірок світового футболу, які візьмуть участь у сьогоднішньому матчі, буде й головний тренер збірної України, кращий український футболіст з часів Незалежності Андрій Шевченко. Разом із ним на поле вийдуть Франческо Тотті, Карлес Пуйоль, Рівалдо, Діда, Хав’єр Дзанетті, Паоло Мальдіні, Лука Тоні, Ернан Креспо, Марек Янкуловскі, Алессандро Костакурта, Массімо Амброзіні, Массімо Оддо, Крістіан Абб’яті, Іван Кордоба, Деметріо Альбертіні, Діно Баджо, Даріо Шимич, П’єтро Верховод та інші. Про це повідомляє Ехо Кавказу.

Нагадаємо, що за свою кар’єру Андрій Шевченко грав за Динамо Київ, Мілан та Челсі. Був кращим бомбардиром збірної України в історії, тричі ставав кращим бомбардиром Ліги чемпіонів та двічі – чемпіонату Італії. У 2003 році він став першим українцем, який виграв Лігу Чемпіонів, а у 2004 році отримав "Золотий м’яч" - нагороду, якою відмічають кращого футболіста Європи.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Унікальні істоти з глибин: в Індійському океані мешкають равлики, здатні витримувати температуру 371°C
Хакерський удар: 24 лютого 2022 року рф хотіла позбавити зв’язку ЗСУ, але відключила користувачів в Європі
Читати більше