Славія-Динамо – 1:1. Як кияни випустили перемогу на старті Ліги Чемпіонів у Празі

Поширити в соціальних мережах:

Востаннє київська команда приїздила до Праги майже 20 років тому на матч зі Спартою. Експерти Профутболу обговорили ключові та суперечливі моменти поєдинку і причини того, що динамівці не змогли відстояти перемогу на останніх хвилинах.

Не прилетіли до столиці Чехії лише Шапаренко та Пиварич. Решта гравців київського клубу у гарному настрої готувалися до першого єврокубкового поєдинку сезону.

На грі Славії з Динамо було більше вболівальників, ніж на матчі суперкубку УЄФА Баварія-Челсі, що відбувся на арені майже 5 років тому. Знайти зайвий квиток було не просто. Оминув ці складнощі бразильський новачок киян Віктор Буено. Він ще не дебютував за новий клуб, тому гру зі Славією спостерігав з трибуни з Миханьковим, Смирним і Миколенком.

Празька Славія чимало забиває зі стандартів. У Єврокубках зразка минулого сезону кількість їхніх голів після кутових, штрафних, пенальті та аутів склала нечувані 50%. Аналогічний показник Динамо не дотягує навіть до 30%.

Для Славії усе могло стати складно вже на старті поєдинку. На третій хвилині Циганков увірвався у штрафний майданчик і зручно асистував Бєсєдіну, але Артем влучив у воротаря. Чехи зрозуміли, що давати простір гостям не можна, і заходилися нещадно бити киян. Найбільше, чомусь, діставалося Гармашу.

Детальний розбір матчу дивіться у сюжеті.

"Ми зробили висновки і вже до завтрашнього матчу підійдемо з іншою тактикою, будемо проти "Славії" грати трохи інакше", – каже гравець "Динамо" Артем Бесєдін.

А вже сьогодні телеканал 2+2 покаже протистояння 3-го кваліфікаційного раунду найважливішого єврокубка – Ліги чемпіонів.  Дивіться пряму онлайн трансляцію матчу кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо – Славія у вівторок, 14 серпня, о 19:25 на телеканалі 2+2 або на сайті. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше