"Спартак. Війна проклятих"

"Спартак. Війна проклятих"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: США, 2013 Жанр: історична драма, бойовик Режисер: Майкл Хьорст У ролях: Ліам Макінтайр, Ману Беннет, Річард Нортон, Дастін Клер, Деніел Фьюрріджел, Синтія Адда-Робінсон, Тодд Ласанс, Саймон Меррелс, Еллен Холлман, Дитч Девей, Піна Хема Тейлор

На 2+2 культовий серіал про життя легендарного Спартака! Автори телеепопеї показали своє бачення його подвигу, а також реалій життя в Римській імперії. Нам показують світ, наповнений жорстокістю, і суспільство, яким правлять гроші.

Спартак розлучений з коханою жінкою і проданий в рабство. З цього моменту йому доводиться пройти через безліч випробувань і пізнати на власному досвіді найжорстокіші сторони життя. Йому доводиться стикатися зі злом, ворожнечею, розпустою, продажністю, підступами й інтригами. Протест проти несправедливості штовхає цю свідому людину високої честі до опору. Він починає боротися проти рабства і проти суспільства, в якому правлять гроші і не цінуються людські права і гідність.

В інтерпретації показана історія його повстання, як він знайшов собі союзників і братів по зброї. Епізоди насичені кривавими боями, картинами жорстокості, гладіаторськими боями і еротичними сценами. З цієї причини вирішено було присвоїти серіалу статус "для дорослої глядацької аудиторії". Цей серіал видовищний, яскравий, захоплюючий і реалістичний.

У минулому сезоні "Спартак: Помста", Спартак біля підніжжя вулкана Везувій здолав Гая Клавдія Глабра і переконав Рим у серйозності своїх намірів. У новому сезоні Гай Юлій Цезар і Марк Ліциній Красс об'єднаються, щоб придушити повстання рабів, в той час як армія Спартака виросла в тисячі разів.

Заключний сезон про фінальний етап легендарного повстання Спартака на 2+2 з 31-го серпня у будні о 00:30.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше