"Хіромант"

"Хіромант"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: Росія, 2005 Жанр: драма, кримінал, детектив Режисер: Антон Борматов У ролях: Юрій Чурсін, Ксенія Буравская, Сергій Астахов, Єкатерина Стулова, Сергій Угрюмов

Почалася історія з дивного спадку, що дістався Сергію від його батька. Батьків щоденник та книга з хіромантії дали хлопцю відповідь на те, чому багато років тому батько залишив їх. Ті ж книжки надихнули Сергія вивчати хіромантію.

Те дивне знання багато разів потім допомагало йому та його оточуючим. Але є й зворотна сторона медалі: адже не кожен згодний бачити знаки смерті на долонях близьких людей.

 

1 серія

Студент Ярославського технічного університету Сергій Рябінін дізнається, що в сусідньому місті помер його батько, який пішов від його матері, коли хлопчикові було лише п'ять рочків. З тих пір він більше не спілкувався із родиною. Після похорону до рук Сергія потрапляє щоденник батька і старовинна книга з хіромантії. Прочитавши щоденник, Сергій відчуває справжнє потрясіння. Кілька тижнів він перебуває в пригніченому стані, а потім вирішує перевірити: чи не був його батько, який за життя займався хіромантією, божевільним.

 

2 серія

Відрахований з університету Сергій отримує повістку до армії. Дізнавшись про це, вражена Катя благає його знайти спосіб "відмазатися" від армії. Розуміючи, що усі вмовляння марні, дівчина в пориві образи заявляє, що не буде його чекати, а поїде вчитися до Америки. За короткий час Сергій втягується в армійське життя, приймає присягу і потрапляє до навчальної роти. А незабаром йому представляється можливість застосувати свої знання хіроманта на практиці.

 

3 серія

Вийшовши з госпіталю Сергій повертається у свою роту продовжувати служити разом з Дмитром на посадах командирів відділень в навчальній частині. Він знайомиться зі своїми підлеглими - молодими солдатами. Оглядаючи їхні руки, Сергій із жахом виявляє, що більша половина цих солдатиків неминуче загине протягом найближчих двох років. Вражений, він розповідає про своє відкриття Дмитру. Обидва не розуміють, як таке може бути. Однак незабаром друзі отримують відповідь на це питання - починається перша Чеченська війна.

 

4 серія

За кілька днів після повернення додому, Сергій показує матері фотографію батька Каті. Він намагається з'ясувати, чи не знає вона цієї людини. Цілком можливо, що його міг знати покійний батько. Інакше не можливо пояснити агресію, яку батько Каті виявляв у відношенні до Сергія, коли той зустрічався з Катею. Проте, мати Сергія ніколи в житті того чоловіка не бачила. Ясність у справу вносить рідний дядько Сергія: він впізнає батька Каті. Сергій вимагає розповісти все, що дядько знає.

 

5 серія

Сергій починає щодня відвідувати в лікарні дівчину, яку він, по суті, врятував в морзі. Її звати Оленою і вона не наркоманка - просто наковталася таблеток через нещасливе кохання. Між молодими людьми зав'язуються теплі стосунки. Сергій відчуває, що його серце, скам'яніле півтора роки тому після звістки про загибель Каті, вперше за увесь цей час починає "відтавати". У нього з'являється слабка надія на щастя.

 

6 серія

Бізнесмен Віктор Стогов свято вірить у хіромантію і експлуатує талант Рябініна як провісника. Між Сергієм і Віктором починають зав'язуватися не тільки ділові, але особисті відносини: вони все частіше зустрічаються не по роботі, розмовляють на різні теми. Практично з самого початку знайомства Сергій розуміє: Віктор володіє гострим розумом і рідкісною жорстокістю. Однак, незважаючи на цю обставину, Сергій не має наміру припиняти спілкуватися з Віктором, і на те є дуже вагома причина.

 

7 серія

Сергій повідомляє Віктору, що збирається злітати в Америку, щоб побувати на тому місці, де чотири роки тому загинула Катя. Віктор радий, що Сергій на час виїде з країни, бо має тривожні новини. Бізнесмен Рустам, якому рік тому Сергій передбачив загибель в аварії, дійсно загинув в автокатастрофі. Його рідний брат-близнюк Шаміль вважає Сергія винним у загибелі свого брата Рустама і клянеться помститися Сергію. Віктор вирішує непомітно приставити до Сергія кілька охоронців.

 

8 серія

Сергій розповідає Віктору, що Катя, його перша і єдина любов, не загинула, а зараз знаходиться в Москві і є дружиною Керцеля. Віктор радить Сергію бути обережніше: Керцель - небезпечна людина, до того ж, наркоман. Але для Сергія усе вже визначено - вони з Катею більше не розлучаться ніколи. Разом вони відправляються в Ярославль поговорити з батьком Каті про події, що сталися з ними в минулому.

9 серія

Віктору вже тісно в Москві. Він вирішує йти на вибори до Держдуми, і просить Сергія подивитися на його руки. Він хоче знати, наскільки реальні його плани. Прогноз Сергія його обнадіює: не виключена перспектива стати навіть президентом країни. Сам Сергій після цього пророкування відчуває дивну тривогу. Той таємничий знак на руці Віктора, який він не бачив останні півтора роки, за цей час став виразніше.

10 серія

Дізнавшись від Дімки про знак смерті на руці Каті, Сергій особисто оглядає її руки. Все підтверджується і говорить про те, що врятувати її неможливо. Але Дімка не впадає у відчай. Він знає спосіб спробувати змінити ситуацію. Але для цього Сергій повинен відправитися в Індію до брамінів, які вивчають хіромантію вже тисячі років.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

Читати більше