Сенсація в Греції, камбек "Арсенала" і чергова порція розгромів - огляд 3 туру Ліги чемпіонів

Сенсація в Греції, камбек "Арсенала" і чергова порція розгромів - огляд 3 туру Ліги чемпіонів
Поширити в соціальних мережах:

До вашої уваги огляд матчів третього туру Ліги чемпіонів у групах A, B, C і D.

Групова стадія Ліги чемпіонів добігла екватору.

21-22 жовтня відбулися матчі третього туру. До вашої уваги огляд матчів другого ігрового дня.

Група A. Три рази - це вже закономірність. Так і в квартеті А. у кожному з зіграних турів виграють лише господарі. "Атлетіко" дуже впевнено розібрався з "Мальме", забиваючи голи на будь-який смак. Інший фаворит групи "Ювентус" отримав "бублик" в Піреї. Удома "Олімпіакос" непереможний - це, даруйте, не збірна Греції, яка може на цьому ж стадіоні програти Північній Ірландії. І не важливо, що суперником є чемпіон Італії чи Іспанії. Долю зустрічі вирішив гол швейцарця Пайтіма Касамі на 36-й хвилині. Маємо ще одну сенсацію у Лізі чемпіонів.

Група B. Тут є "Реал" та інші. Королівський клуб великою виїзною перемогою над "Ліверпулем" показав, що перша путівка у 1/8 фіналу заброньована Мадридом. В битві потенційних аутсайдерів "Лудогорець" - "Базель" на другій компенсованій хвилині болгари вирвали три очки. Першу перемогу Лудогорцю у ЛЧ приніс Йордан Мінєв. У переслідувачів "Реала" по три очки. І шанси "Ліверпуля" на друге місце, судячи пи зіграним матчам, анітрохи не більші, ніж у суперників "червоних".

Група C. Одна з найрівніших груп ЛЧ. В лідери вирвався "Байєр", здолавши на свому полі "Зеніт". А "Монако" з "Бенфікою" розписали нулі на стадіоні "Луї ІІ". Португальці набрали перше очко.

Група D. Дортмундська "Боруссія" наче попелюшка. В Бундеслізі розчаровує, а щойно приходить Ліга чемпіонів, як перевтілюється у чарівну принцесу. У трьох матчах - три перемоги і різниця м'ячів 9-0. У Стамбулі "шершні" розгромили "Галатасарай", забивши чотири м'ячі у ворота Муслери. Драматичною розв'язкою закінчився матч у Брюсселі. "Андерлехт" на 71-й хвилині забив у ворота "Арсеналу", був близький до другого м'яча (поперечина врятувала "канонірів"), але замість цього отримав два у свої ворота на останніх хвилинах гри. Якщо не буде несподіванок, то "шершні" з "канонірами" вийдуть у плей-офф, а турки з бельгійцями розіграють путівку у Лігу Європи.

Варто зазначити, що третій тур виявився багатим на великі рахунки - 6 розгромів у 16-ти матчах. Наступний тур пройде 4-5 листопада.

Джерело: ТСН. 

 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Читати більше