Семен Семенченко переконаний, що буде наказ про "здачу" Широкине

Семен Семенченко переконаний, що буде наказ про "здачу" Широкине
Поширити в соціальних мережах:

Генеральний штаб готується вивести з-під Широкине добровольчі батальйони "Донбас", "Азов" і 37-й батальйон та замінити їх на підрозділи Збройних сил, щоб потім "дати їм наказ відходити". 

Таку думку у студії програми "Патріот.UA з Наталкою Якимович" на каналі "2+2" висловив народний депутат, почесний командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко. 

У випуску, що вийшов в ефір 14 липня, почесний командир батальйону "Донбас" підтвердив, що на даний момент батальйон знаходиться на своїй базі, "частина людей знаходиться в Широкине".

Відповідаючи на запитання ведучої щодо того, чи дійсно батальйон "Донбас" отримував усний наказ про відступ з Широкине, Семен Семенченко підтвердив, що такий наказ був і офіцери відмовились його виконувати:  "Спочатку батальйон такий наказ усний отримав. Офіцери усний наказ відмовились виконувати. Після цього піднявся галас, а потім виступив прес-секретар Сектору М і заявив, що це неправда. А потім знову, через два дні заявили що, "ні, відводити ми будемо", – розповів Семен Семенченко.

Говорячи про загальний настрій на передовій, народний депутат наголосив, що  "військові налаштовані слідувати букві закону і виконувати письмовий наказ". 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше