Що завадило Аманді Нуньєс вийти у Октагон?

Що завадило Аманді Нуньєс вийти у Октагон?
Поширити в соціальних мережах:

Титульний поєдинок Нуньєс – Шевченко, який мав би стати головною подією вечору UFC 213, було скасовано через відмову Аманди Нуньєс битися.

Дейна Вайт заявив, що відмова Нуньєс виступати на дев'яносто відсотків була вигадана та лише на десять – мала реальні причини. Бразильська спортсменка не позбавляється титулу, оскільки така ситуація виникла вперше, але президент UFC прийняв рішення не виплачувати Аманді Нуньєс гроші за UFC 213 та більше не робити її хедлайнером вечору. 

"Я більше не поставлю її у головний бій, – повідомив Дейна Вайт у інтерв'ю для MMAjunkie. – Вперше мені зателефонували у п'ятницю перед церемонією зважування та розповіли, що Аманда почуває себе погано та, можливо, не буде брати участь у церемоніях, оскільки потрібно, щоб її оглянули лікарі. Але вона прийшла і все було добре. Вранці перед поєдинком я знову чую, що вона почуває себе погано та не збирається битися. Я спитав лікарів, що не так, але з медичної точки зору Аманда Нуньєс була здорова".

Чемпіонка звернулась до аудиторії на своїй сторінці у соцмережах та пояснила причину своєї відмови від поєдинку: "Усі хочуть почути мої пояснення. У мене хронічний синусит, я вже лікувалась раніше, але цього разу нічого не допомогло, я не могла дихати та страждала від високого тиску. Я почувала себе погано і не хотіла ризикувати, отримуючи удари в голову з таким тиском. Мене відвезли до лікарні після зважування та лише перевірили кров, тому мене визнали здоровою. Наступного дня мені зробили томографію, лікар призначив антибіотики. Раніше я ніколи не відміняла поєдинки. Мені шкода, що ті, хто прийшов побачити мене, не дочекались цього бою. Але я обов'язково повернусь. Бій перенесено. Я все ще хочу битися".

Поєдинок проти Валентини Шевченко мають перенести на UFC 215, який відбудеться 9 вересня у Едмонтоні (Альберта, Канада).

А вже 16 липня на каналі 2+2 стартує перша в Україні офіційна пряма трансляція грандіозного вечора змішаних єдиноборств – UFC Fight Night 113 з головним боєм Нельсон – Понсініббіо.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше