Що переглянути у День закоханих: поради від ведучих 2+2

Що переглянути у День закоханих: поради від ведучих 2+2
Поширити в соціальних мережах:

Найромантичніші стрічки для гарного вечора…

У День закоханих немає нічого кращого за теплий вечір, проведений з коханими чи сім’єю. Ведучі телеканалу 2+2 Катерина Нестеренко та Геннадій Попенко рекомендують свої улюблені фільми для перегляду у найромантичніше свято зими.

Катерина Нестеренко («ДЖЕДАЇ»)

katerinanesterenko

Відразу спадає на думку картина «Париж, я люблю тебе!», вона складається з 18 абсолютно різних, непередбачуваних, але життєвих історій кохання, які відбуваються в округах найромантичнішої столиці світу. Також рекомендую переглянути фільм «Кохання: Інструкція з використання» з легендарними Робертом Де Ніро та Монікою Беллуччі, і, звісно, італійську романтичну драму «Найкраща пропозиція» про любов до мистецтва, грошей та жінок.

«Париж, я люблю тебе!» (2006)

Кіноальманах з 18 новел про кохання у різних куточках столиці Франції. Кожна новела – новий округ Парижа. Короткі історії зняли видатні режисери: брати Коени, Гас Ван Сент, Альфонсо Куарон, Том Тиквер та інші. А зіграли у новелах відомі кінозірки Голівуду та Європи: Жерар Депардьє, Стів Бушемі, Наталі Портман, Ольга Куриленко та Віллем Дефо.

«Кохання: Інструкція з використання» (2011)

Романтичний фільм складається з трьох новел про кохання у різному віці: «Молодість», «Зрілість» та «Після». Починається все з історії молодого юриста, який вирішує, що закоханий в іншу жінку напередодні весілля. Друга новела про сім’янина, який після 25 років шлюбу несподівано закохується в сусідку. Третя – про літнього професора, який після розлучення вирушає до Риму на пошуки нового щастя.  

«Найкраща пропозиція» (2013)

Видатний мистецтвознавець Верджел отримує замовлення від таємничої Клер, яка живе на старій віллі. Дівчина просить його оцінити майно, залишене їй батьками. Поступово Верджел розуміє, що закохується в клієнтку, однак є одна умовність: він ніколи її не бачив, адже Клер страждає агорафобією і не виходить з власної кімнати.

Геннадій Попенко («Загублений світ»)

gennadiypopenko

Раджу мультфільм «Лелеки». Нещодавно знову переглядали зі старшою донею. Він точно про любов. І родину. Все, як і має бути. (усміхається)

«Лелеки» (2016)

Споконвіку лелеки приносили малюків радісним батькам. Від давніх часів залишилась лише традиція, а винахідливі птахи змогли модернізувати і автоматизувати процес. Однак де новітні технології – там і біда: внаслідок збою народжується незапланований малюк і тепер лелеці-кур’єру Джуніору необхідно знайти йому батьків.

Даруйте любов близьким!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше