Що дивитися цього тижня: Найкращі фільми та серіали на 2+2

Що дивитися цього тижня: Найкращі фільми та серіали на 2+2
Поширити в соціальних мережах:

Дізнайтеся, що варто переглянути найближчим часом.

  •  Х/ф "Веселі Канікули", у понеділок о 16:25

У картині відображена історія грабіжника-американця, який волею долі опинився у мексиканській в'язниці. Головний герой, якого зіграв Мел Гібсон, насилу пристосовується до побуту мексиканської зони, яка функціонує як напівбандитське техаське містечко. Тут тобі й зброя, і жінки, і наркотики, хіба що за межі в'язниці вийти не можна.

Несподівано у персонажа Гібсона зав'язується дружба з 9-річним "місцевим" хлопчиськом, який стає для нього "ключем" до втечі...

  • Т/с "Ментівські війни. Харків", з понеділка по четвер о 19:25

"Ментівські війни. Харків" - продовження культового серіалу на телеканалі 2+2. 

Усі фанати кримінальних історій зможуть побачити, як розгортатиметься сюжет у новому місті, з новими людьми та злочинами, які доведеться розкривати розумним слідчим. Особливо важко їм даватимуться справи, у яких замішані «перевертні у погонах" - співробітники структур, які мали б захищати громадян, а не навпаки. 

До того ж ви зможете випробувати свої сили у розв’язуванні заплутаних справ – раптом, зрозумієте, хто саме є злочинцем, раніше, ніж головні герої серіалу?

  • Т/с "Касл", з понеділка по четвер о 21:30

Детективна історія про письменника Річарда Касла, який вплутується у непросте розслідування вбивства, скоєного за сценарієм його бестселера. Справа приводить Касла до нью-йоркської поліції, де він знайомиться з Кейт Бейккет, детективом відділу вбивств. Невгамовний автор вирішує допомогти слідству і стає напарником чарівної Бейккет. Нестандартне мислення, зв’язки з впливовими людьми та письменницька уява допомагають йому бути попереду навіть найхитріших злочинців.

  • Х/ф "Робокоп", у вівторок о 15:25

У 1987 році культовий режисер Пол Верховен створив свій шедевр про робота-поліцейського. "Робокоп" давно став уособленням епохи 1980-х, але досі не втратив своєї актуальності та переконливості. Рекомендуємо знайти вільний час у будній день та насолодитись шедевром кіноіндустрії.Фото: кадр з фільму "Робокоп"

  • Х/ф "Придорожній заклад", у п’ятницю о 21:10

Далтон – легендарний викидайло, котрий прибуває до Джаспера, штат Міссурі з певною метою: відновити порядок у небезпечному барі "Двійна порція". Поки він позбавляє бар від головорізів, хуліганів та найманих вбивць, стає лютішим гнів їхнього роботодавця – сумнозвісного рекетира Бреда Веслі. Місто живе у страху перед Веслі, але Далтон готовий до бою

Фото: кадр з фільму "Придорожній заклад"

  • Х/ф "День, коли Земля зупинилась", у суботу о 15:45

Інопланетяни хочуть знищити все населення планети Земля, обґрунтовуючи це тим, що у Всесвіті дуже мало планет, на яких можливе життя. А людство здатне довести і свою планету, і весь Всесвіт до справжньої катастрофи! Прибульці вимагають зібрати спеціальне засідання ООН, однак американський уряд відмовляє їм.

Фото: кадр з фільму "День, коли земля зупинилась"

  • Х/ф "Захисник", у суботу о 21:05

Вона — маленька дівчинка з ідеальною пам'яттю. Саме тому дитину використовували для того, щоб запам'ятати код від сейфа, в якому захована величезна сума, що належить китайській мафії. Це загрожує її життю, адже є безліч людей, які були б не проти привласнити гроші собі. І тільки одна людина ставить життя понад особистої вигоди. Він — Захисник, і ніхто не зможе нашкодити його підопічній до тих пір, поки не розправиться з ним.

Фото: кадр з фільму "Захисник"

  • Скетчком "Він, вона і телевізор", у неділю о 08:00

Головні герої — молода пара, яка любить відпочивати за переглядом телевізора. Звісно, таке проведення часу не може супроводжуватися жартами в бік один одного. Глядач зазирне у звичайне сімейне життя з усіма його побутовими, але водночас і смішними ситуаціями. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Читати більше