Санжар Турсунов: "Приїхав у четвер, у суботу вже з Динамо грав"

Санжар Турсунов: "Приїхав у четвер, у суботу вже з Динамо грав"
Поширити в соціальних мережах:

У Профутбол на 2+2 ексклюзивне інтерв'ю з півзахисником Ворскли Санжаром Турсуновим про гру у Катарі, корейський футбол та повернення до команди Василя Сачко.

"Сам тренувався, готувався, потім зв'язався з Ворсклою, с керівництвом, і сказали приїхати чим скоріше, тим краще. Приїхав у четвер, у п'ятницю потренувався перед грою, в суботу вже з Динамо зіграв", – розповідає про своє блискавичне повернення до Ворскли її півзахисник Санжар Турсунов. Щойно футболіст знову опинився у полтавській команді, як потрапив до заявки та вийшов на поле.

"Він наче й не їхав нікуди, тут вже як свій, хлопці з посмішками на обличчях його зустріли", – каже Василь Сачко, головний тренер Ворскли, про підопічного.

Повернувся Санжар Турсунов так само несподівано, як і пішов. Під час зимових зборів футболіст перейшов у катарський клуб Умм-Салаль, за який зіграв 11 матчів. Футбол у Катарі півзахиснику сподобався, за винятком хіба що кліматичних умов: "Спека, +50 буває. У цьому році у Катарі сказали, що найхолодніше було – +35".

Санжар Турсунов вже має досвід гри у країнах Сходу – з командою Узбекистану він об'їздив усю Азію. Незрозумілою лишилась тільки Північна Корея, її футбол та вболівальники: "Приїхали туди – віддали всю техніку, все залишили в аеропорту. Інтернету, Wi-Fi взагалі не було, я коли поїхав з дому, сказав рідним, що приїду через два дні, на зв'язок не вийду. Вийшли на гру – повний стадіон, але не так, як в Україні. Вболівають там по правилам, як сказали вболівати, так і вболівають".

У Ворсклі футболіст провів лише тиждень, але вже навчає нових партнерів по команді. Недарма – граючи в Україні, Санжар Турсунов входив у топ-5 асистентів Чемпіонату і в трійку за кількістю точних загострюючих передач.

"Приїхав – багатьох нема, чоловік шість-сім. Буду звикати, можна сказати вже звик", - впевнено каже гравець.

Повне інтерв'ю дивіться у випуску програми Профутбол на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше