Рідке м'ясо стане популярним у Європі

Рідке м'ясо стане популярним у Європі
Поширити в соціальних мережах:

Такий оригінальній напій здатний замінити повноцінний обід!

М'ясник з Німеччини Пітер Классен розробив унікальне рідке м'ясо і вже подав заявку, щоб запатентувати такий незвичайний, але поживний напій. "М'ясний смузі" буде особливо актуальним в якості швидкого і поживного перекусу для людей, у яких немає часу повноцінно пообідати.

Про це повідомляє Worldcrunch

Цілих три роки чоловік працював над рецептом напоїв з м'яса. Однак рецепт у секреті не тримають. Щоб створити оригінальний напій, потрібно обсмажити шматок м'яса з овочами, відварити в бульйоні, а потім подрібнити до консистенції соку.

М’ясний напій не тільки легко та зручно вживати, а й можна зберігати в охолодженому стані 12 місяців.

Напій буде представлений в трьох смаках: "Бомбейська яловичина", "Стейк" і "Королівська курка".

Як зазначає автор рецепту, його м'ясні напої викликають непідробний інтерес. Він вважає продукт перспективним і впевнений в його успіху на ринку.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Таємниця 3000-річної системи письма мінойців: чи зможе сучасна наука розгадати «Лінійне письмо А»?
Перша монета Московії мала напис ординською мовою: історія походження російського слова «деньги»
Перша монета Московії мала напис ординською мовою: історія походження російського слова «деньги»

Московія розвивалася в межах ізольованої політичної та економічної системи…

Неандертальці зналися на хімії: у печері первісних людей знайшли 60 000-річну піч для виготовлення клею
Неандертальці зналися на хімії: у печері первісних людей знайшли 60 000-річну піч для виготовлення клею

Приголомшуюче відкриття сталося у печері Авангард в Гібралтарі…

Парк, де дикі тварини не бояться людей: ТОП-правил безпечного відпочинку в Канаді
Парк, де дикі тварини не бояться людей: ТОП-правил безпечного відпочинку в Канаді

Алгонкін – місце, де лосі приходять на пікніки до людей…

Рівно 102 роки тому археологи відкрили гробницю фараона Тутанхамона вперше за 3 000 років: як це було?
Читати більше