Резніков роз’яснив питання грошового забезпечення військовослужбовців: від чого залежить розмір виплат?

Резніков роз’яснив питання грошового забезпечення військовослужбовців: від чого залежить розмір виплат?
Поширити в соціальних мережах:

Яка логіка нарахувань?

Міністр оборони Резніков Олексій висвітлив питання грошового забезпечення військовослужбовців, додаткову винагороду на період воєнного стану:

«Для тих воїнів, які беруть участь у боях, додаткова винагорода визначається з розрахунку 100 тисяч гривень на місяць. Або приблизно 3000 грн на день. Кількість днів, які військовослужбовець безпосередньо перебував у бою, виконував бойові завдання, визначається на підставі бойових наказів і розпоряджень, які видаються військовим командуванням різних структур сил оборони. Платежі розведено на дві частини, тому що розмір щомісячного грошового забезпечення відомий. Він майже однаковий кожного місяця»

Олексій Резніков розповів також про розмір додаткової винагороди: за підсумками місяця фінансові служби частин мають її порахувати на підставі бойових наказів. Чим більше днів військовослужбовець провів у бою, тим більшу додаткову винагороду він отримає. Кожного місяця ця сума може суттєво відрізнятися.

«Також слід розуміти, що окремі підрозділи тієї чи іншої бригади можуть знаходитись у бою. У той час як інші перебувати у пункті постійної дислокації, чи виконувати інші, небойові завдання. Тому в рамках однієї бригади чи навіть батальйону розмір виплат може суттєво відрізнятися. Все залежить від бойових наказів», – підсумував Резніков

Також Міністр оборони пообіцяв наступне подібне звернення зробити щодо грошового забезпечення і виплат пораненим. А також щодо виплат родинам наших загиблих воїнів.

Україна обов’язково переможе!

Слава Україні! 

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше