Реванш із Деміаном Майєю – мрія для Гуннара Нельсона

Реванш із Деміаном Майєю – мрія для Гуннара Нельсона
Поширити в соціальних мережах:

Гуннар "Гунні" Нельсон поділився, що буде вболівати за Деміана Майю під час його бою з Тайроном Вудлі на UFC 214.

28-річний Гуннар Нельсон зізнався, що сподівався отримати сильнішого суперника напередодні недільного шоу у Глазго, Шотландія, де він має зустрітися із Сантьяго Понсініббіо. Після його блискучої перемоги над американцем Аланом Жубаном у березні 2017 року, UFC заявила, що наступним суперником ісландця має стати хтось як мінімум із топ-10 напівсереднього дивізіону.

"Я очікував на суперника топового рівня чи хоча б одного з десятки кращих. Це те, що пообіцяли нам у UFC у Лондоні, коли я бився проти Жубана. Я не знаю, що сталося, напевно, вони не змогли нікого знайти. Але наближався час поєдинку, і я хотів виступити у Глазго, тому коли підійшов Понсініббіо, я погодився", – пояснює Нельсон у своєму інтерв'ю для MMAFighting.

Хоча й він не отримав бажаного, боєць, здається, не засмучується. "Насправді, ні, – відповів Нельсон на питання, чи відчуває він брак мотивації перед поєдинком із Понсініббіо. – Звичайно, я хотів когось з топ-10, але якщо це неможливо, потрібно просто прийняти таку пропозицію. Вони усі круті хлопці у напівсередньому дивізіоні. Я вважаю, що це лише початок моєї подорожі".

Ісландський професіонал також заявив, що чекає на матч-реванш із Деміаном Майєю, який в ідеалі дав би Нельсону шанс поборотися за титул у напівсередній вазі. Нельсон вважає, що у Майї є всі можливості, щоб наприкінці місяця перемогти чемпіона Тайрона Вудлі.

"Я хочу зустрітися з кращими. Я також хотів би отримати шанс битися з Деміаном Майєю. Це одна з моїх мрій. Було б гарно провести з ним поєдинок за титул, якщо він його отримає. Гадаю, що він може перемогти, так. У будь-якому випадку, я вболіватиму за нього. Чесно кажучи, я завжди вболіваю за нього, хіба що окрім тих боїв, коли ми суперники, але це не допомагає", – жартує боєць (його зустріч із Деміаном Майєю під час UFC 194 у 2015 році завершилась нищівною поразкою).

Цієї неділі, 16 липня, на 2+2 стартує перша в Україні офіційна пряма трансляція грандіозного вечора змішаних єдиноборств – UFC Fight Night 113 із головним поєдинком у середній вазі Гуннара Нельсона проти потужного аргентинця Сантьяго Понсініббіо.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?
Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?

Позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети, а от у 15%...

В оці 28-річної жінки два роки жив незвичайний паразит і виріс до 10 міліметрів у довжину
Істерика та вереск ведучих рф відключають логічне мислення глядача: цей метод називається «надмірні емоції»
Ізраїльська агро-революція: треновані комахи нищать шкідників, трактори запилюють квіти, а дрони збирають врожай
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття
Перший в Європі: археологи знайшли унікальний протез у черепі людини 18-го століття

Приголомшливе відкриття сталося у склепі костелу в Кракові…

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Читати більше