Ребров: Молодим не потрібно розжовувати, їм потрібно допомагати

Ребров: Молодим не потрібно розжовувати, їм потрібно допомагати
Поширити в соціальних мережах:

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров дав інтерв'ю програмі "Профутбол".

Про титули

Я ще рік не пропрацював, а ви вже хочете всі титули виграти. Ми намагаємося, сподіваємося, що при такій роботі прийдуть успіхи.

Про ігрову форму гравців

Після першого кола говорили, мовляв, дуже шкода, що він закінчується, "Динамо" в дуже хорошій формі. Радий, що зараз хлопці в такий же формі. Вони горять бажанням не тільки виграти Прем'єр-лігу, а й підвищити свій рівень. Виходячи на поле, б'ються один за одного. Видно, що це команда.

Про Лукаша Теодорчика

Тео - це роботяга. На кожному тренуванні він б'ється. У нас раніше Хачеріді на них виходив без щитків, зараз він завжди в щитках. Знає, що якщо грає проти Тео, вони один одного б'ють дуже серйозно. Для мене було важливо, щоб нападник, який грає на вістрі, виконував величезний обсяг роботи... У домашній грі з "Евертоном" дуже важливо було з перших хвилин грати інтенсивно, застосовувати пресинг. Тео це продемонстрував.

Про легіонерів

Легіонери зараз приїжджають заробляти гроші, а не отримувати їх. Це видно по тренуванням та іграм. І це показовий приклад для наших молодих футболістів.

 

Про Мігеля Велозу

Раніше ми трохи за іншою схемою грали. В два опорних. Зараз Мігель грає ближче до атаки. У нього більше можливостей. Його удар, бачення поля допомагають саме на цій позиції. Я бачу зараз його ставлення до тренувань та ігор. Якщо ми повернемося до гри з "Евертоном", Мігель пробіг більше за всіх. Він старався, встигав скрізь. Напевно, в таких іграх хлопці розуміють, що вони потрібні команді, отримують задоволення від гри.

Про Андрія Ярмоленка

Розмови про Андрія вже йдуть дуже довго. Він заслужив це своєю грою. У деяких матчах його критикують, кажуть, тягне на себе ковдру. Але якщо подивитися на обсяг роботи, який він виконує... У тому ж матчі з "Евертоном" вони з Велозу пробігли більше 13 км. В першу чергу, він повинен для себе вирішити, чи готовий він грати за кордоном чи ні.

Про молодих гравців

Молодим не потрібно розжовувати, їм потрібно довіряти і допомагати. Бурда, Чумак, Харатін. Достатньо футболістів, яких ніхто не знав, зараз виходять навіть на ігри Ліги Європи. Футболісти U-17, U-19 бачать, що є реальний шанс потрапити в першу команду. Тільки роботою і бажанням прогресувати вони можуть заявити про себе.

Про "Фіорентину"

У нас достатньо інформації по "Фіорентину". Обов'язково подивимося ігри, які вона проведе до матчу з нами. Не дарма займає п'яте місце в чемпіонаті Італії, обіграла "Рому" і вдало грала в Лізі Європи. У них кваліфіковані футболісти і довга лава. Але особисто я не бачу нічого страшного в цій команді. Усі команди, які залишилися - високого рівня, потрібно виходити грати.

Докладніше - про нестриманість Хачеріді, ставлення до гри Гусєва, підтримку уболівальників - дивіться у відео.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше