"Реал" по-королівськи обіграв "Барселону"

"Реал" по-королівськи обіграв "Барселону"
Поширити в соціальних мережах:

Мадридський "Реал" здобув переконливу перемогу над каталонською "Барселоною" у центральному матчі дев'ятого туру чемпіонату Іспанії.

Мадридський "Реал" здобув переконливу перемогу над каталонською "Барселоною" у центральному матчі дев'ятого туру чемпіонату Іспанії. Королівський клуб виграв матч на "Сантьяго Бернабеу" з рахунком 3:1.

Гра почалася невдало для господарів. Вже на 4-й хвилині Неймар скористався пасом Луїса Суареса і відкрив рахунок. Уругваєць, до слова, дебютував за каталонців. "Реал" міг зрівняти рахунок на 10-й хвилині. Однак після удару Бензема м'яч "поцілував" поперечину. Після цього кілька хороших атак провели каталонці, але другий гол забити не змогли. На 34-й хвилині суддя поставив пенальті за гру рукою Піке. 11-метровий впевнено реалізував Кріштіану Роналду. Другий гол Королівський клуб забив на початку другого тайму. Пепе замкнув подачу Крооса з кутового. За 11 хвилин результативний удар Бензема увінчав контратаку господарів. Після цього атаки "Барси" вимерли, неначе мамонти. Каталонці, за інерцією, продовжували завантажувати м'яч через фланги. Але толку з цих атак не було. "Реал" міг довести справу до розгрому, але кілька хороших ударів Хамеса не досягли мети. В обох випадках "Барсу" рятували захисники. У підсумку, 3:1 - "Реал" вийшов на друге місце, впритул наблизившись до "Барси" (20 і 21 очко відповідно).


Джерело: ТСН. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше