Зустрічна смуга

Поширити в соціальних мережах:

На 2+2 вітчизняний гостросюжетний серіал "Зустрічна смуга", в основі якого реальні історії людей, долі яких об'єднала дорога.

У наш час автомобілі – невід'ємна частина життя. У світі є мільйони водіїв і пасажирів, і в кожного – своя історія з несподіваними, часто небезпечними поворотами. Саме такі гостросюжетні історії з "життя за кермом" розповість глядачам "Зустрічна смуга". У кожній серії нові події і нові герої: випадкові подорожні, автомобілісти-любителі, професійні водії – далекобійники, таксисти, водії автобусів, маршруток, машин швидкої допомоги, експедитори, гонщики, поліцейські, – всі ті, чиє життя пов'язане з дорогою.

Дивіться серіал "Зустрічна смуга" на каналі 2+2.

Хронометраж серії: 45 хвилин.

Кількість епізодів: 16.

Ідея: Оксана Янко-Коваленко, Ігор Косич

Продюсер: Іванна Дядюра

Режисери: Олександр Тіменко, Галина Кувивчак-Сахно, Віра Яковенко

У ролях: Катерина Кістень, Станіслав Щеткін, Юлія Гапчук, Денис Роднянський, Тетяна Краснікова, Алла Мартинюк, Андрій Ісаєнко, Артемій Єгоров, Ксенія Ніколаєва, Поліна Снісаренко, Володимир Захарченко, Валентина Пугачова,  Сергій Сміян, Любов Тищенко, Андрій Лелюх, Макар Тихомиров, В'ячеслав Хостікоєв, Ганна Тихомирова, Діана Довгань, Арсеній Зуров, Кирило Сузанський

Сценарій: Євген Григоренко, Марина Артеменко, Марина Журавська, Микола Пазенко, Олена Зуєва, Оксана Артеменко, Олександр Рябін, Іван Тимшин, Леся Волошин

Композитор: Олег Фагот Михайлюта

Виробництво: ІДАС ФІЛМ на замовлення 2+2

 

АНОНСИ СЕРІЙ

1 СЕРІЯ

Рейс

Після довгої поїздки далекобійник Семен отримує нове замовлення. Він повинен перевезти товар через лінію розмежування в зоні АТО. Водій не знає, що знаходиться в його фурі та яку небезпеку несе його вантаж. Непередбачуваний рейс може стати для нього останнім.

 

2 СЕРІЯ

Пастка

На будівництві під колеса вантажівки потрапляє син місцевого авторитету. Під час наїзду власника машини Тимура не було за кермом, але у хлопця немає шансів довести свою невинуватість. Поліція ігнорує докази, а кримінальний авторитет прагне помститися за смерть сина. У Тимура є два виходи: або втекти з міста, або знайти свідка трагедії.

 

3 СЕРІЯ

Гонщики

Швидкість, драйв и екстремальні перегони – це життя молодого хлопця Олексія Федорова. На одному з тренувань він знайомиться з красунею Настею та, здається, знаходить справжнє кохання. Гонщик не підозрює, що зустріч влаштували його вороги, щоб позбавитись від сильного конкурента. Щоб отримати перемогу, навіть близькі друзі не зупиняться ні перед чим.

 

4 СЕРІЯ

Експедитор

Водій броньованого автомобіля Ігор перевозить через кордон товар ювелірної компанії впливового чиновника, але йому не вдасться доставити вантаж. Невідомі напали на автівку та вкрали дорогоцінності. На сейфі оперативники знаходять відбитки Ігоря. Окрім того, він один з небагатьох, хто знав пароль від сховища. Виправдати себе Ігор може, тільки розпочавши небезпечне розслідування.

 

5 СЕРІЯ

Маршрутка

У прифронтовому селищі машина з людьми потрапляє у засідку. Рятуючи постраждалих, Іван не встигає прикрити дівчину від кулі снайпера, і вона помирає просто на руках у солдата. Після демобілізації Ваня влаштовується водієм маршрутки, але ніяк не може вибачити собі смерть дівчини.

 

6 СЕРІЯ

Особистий водій

Талановитий молодий юрист потрапив до в'язниці за помилковим звинуваченням. Звільнившись, хлопець влаштовується на роботу особистим водієм до великого бізнесмена. Тільки нова робота приносить йому чимало неприємностей. Миколу звинувачують у вбивстві коханки хазяїна. Хлопцю буде важко довести свою невинуватість, адже він єдиний мав мотив.

 

7 СЕРІЯ 

Бомбила

Засуджений за шахрайство Семен виходить на волю. Спершу він їде до незнайомки, з котрою листувався у в'язниці, Галини. Доля підносить сюрприз, і жінка виявляється не тою, за кого себе видавала. Але Семену нікуди податися, він залишається у Галі та влаштовується таксистом. 

 

8 СЕРІЯ

Швидка

Виїжджаючи до пацієнта, бригада швидкої допомоги не підозрювала, що виклик закінчиться вбивством. У живих залишився лише водій швидкої Михайло. Поліція впевнена, що метою злочинця були сильнодіючі ліки, але у чоловіка є інша версія і він починає розслідування.

 

9 СЕРІЯ

Кур'єр

Коли дружина Олега потрапила під машину, автогонщик залишається один з дочкою та влаштовується кур'єром у компанію. На роботі він знайомиться з дівчиною Майєю і, здається, знову стає щасливим. Але скоро він дізнається, що його керівник та кохана причетні до смерті дружини.

 

10 СЕРІЯ

Викрадачі

Микита втік з дитбудинку та разом з друзями почав викрадати машини. Гроші хлопець відкладав, щоб вилікувати свою смертельно хвору сестру. Все змінюється, коли до них приєднується  красуня Катя. Попереду у них важлива справа і, якщо вони не впораються, на них чекають неприємності. 

 

11 СЕРІЯ

Карма

Досвідчений автогонщик Гліб обожнює швидкість та авантюри. Але заради молодшої сестри він вирішує взятися за розум та влаштовується особистим водієм до бізнесмена. Вдача відвертається від автолюбителя, коли його керівника вбиває невідомий. Ім'я злочинця знає тільки Гліб, і ця правда може коштувати йому надто дорого.

 

12 СЕРІЯ

Біатлоністка

Молода успішна біатлоністка потрапляє у неприємну ситуацію з кредитом. Тренер обіцяє їй швидку виплату призових грошей, але сам він занепокоєний політичними вбивствами у місті, до який він причетний. Виконати нове замовлення йому заважає травма, а учениця-біатлоністка недосвідчена для роботи кілера. Але тренер береться вмовити спортсменку на вбивство.

  

13 СЕРІЯ

Відпустка

Водій-екскурсовод Федір виїжджає у черговий рейс. Цього разу його пасажирами стають школярі, які їдуть зі своїми батьками на турбазу. Під час поїздки Федір знайомиться з красунею Тамарою, яка не поспішає відповідати йому взаємністю. Тим часом неподалік від турбази відбувається криваве вбивство, відпочиваючі опиняються у небезпеці.

 

14 СЕРІЯ

Подвійні номери

Молодий автогонщик потрапляє в аварію під час змагань, перед виїздом його брат бачив, як хлопець купував наркотики. Лікарі підтверджують підозри - в крові знаходять амфетамін, що сильно ускладнює лікування. Сім'я починає лікування і пошуки наркоторговця, який, зі свого боку, організовує безпечне перевезення наркотиків в машині з подвійними номерами.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше