"Післязавтра"

"Післязавтра"
Поширити в соціальних мережах:

Країна: США, 2004 Жанр: фантастика, трилер, пригоди Режисер: Роланд Еммеріх У ролях: Денніс Куейд, Джейк Джилленхол, Еммі Россам, Деш Майок, Села Уорд

Глобальна катастрофа руйнує міста гігантськими хвилями, зносить будинки величезними вихорами, заморожує все живе на своєму шляху. Лос-Анджелес атакують величезні воронки і руйнують усе на своєму шляху, Токіо піддається осадам у вигляді крижаних булижників, в Мексиці днями безперервно йде сніг, а Нью-Йорк повністю затоплює Атлантичний океан, який за кілька днів у наслідок серйозного зниження температури замерзає, тільки стирчать над ним наполовину занурені у лід величні хмарочоси міста.

А в цей час у центральній нью-йоркській бібліотеці вкривається Сем, який приїхав на навчальну олімпіаду, і жменька бідолах. В останній момент їм вдалося сховатися від хвилі в міській обителі знань і тепер вони рятуються від холоду, спалюючи літературні твори в камінному залі.

Перш ніж втратити зв'язок з батьком, Сем дізнається від нього, що висовуватися з будівлі бібліотеки йому і його друзям ні в якому разі не можна, і що незабаром батько обов'язково за ним прийде. Але чи зможуть вони протриматися в замерзлому місті, якщо з кожним днем умови прибування в ньому стають все більш нестерпні?

Чи зможе тато Сема дістатися Нью-Йорка, подолавши всі пастки природи на 2+2 у п'ятницю о 20:00.

Повтор у неділю о 16:40.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше