Після двотижневої паузи гравці "Динамо" і "Шахтаря" готові до дербі

Після двотижневої паузи гравці "Динамо" і "Шахтаря" готові до дербі
Поширити в соціальних мережах:

В рамках 11-го туру Прем'єр ліги України у цю п'ятницю відбудеться матч між затятими суперниками – київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем". Транслюватиме поєдинок телеканал "2+2".

Дирекція української Прем'єр ліги затвердила дату проведення матчу "Шахтар" - "Динамо" – 16 жовтня. Гра відбудеться у Києві на НСК "Олімпійський". Вболівальники з нетерпінням чекають футбольного дербі.

Великою втратою для "Шахтаря" мала стати травма півзахисника Максима Малишева. Кілька днів тому повідомлялось, що у футболіста було виявлено пошкодження зв'язок колінного суглоба. Малишев мав пройти 10-денну реабілітацію і, в результаті, пропустити гру з "Динамо". Але зважаючи на затяту боротьбу суперників з давніх-давен, футболіст все-таки вийде на поле 16 жовтня на "Олімпійському".

Гравці "Шахтаря" переконані, що місце проведення матчу відіграє важливу роль. Вони вважають, що "Динамо" точно не є сильнішим за професійними якостями, але має перевагу у зв'язку зі своїм місцезнаходженням. Про це розповів захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов, якому колись київська команда пропонувала співпрацю.

"У них є перевага в тому, що вони живуть у своєму місті, тренуються на своїй базі і грають при своїх уболівальниках. У нас, на жаль, такого зараз немає. А щодо футболу – я не вважаю, що вони сильніші. Наші шанси, звичайно, вже не такі, як на початку цього групового етапу. Але все одно, поки вони є. Тому будемо боротися, швидше за все, за третє місце", - зазначив Сергій Кривцов в інтерв'ю football.ua.

Проведення гри саме у п'ятницю пов'язане з тим, що через чотири дні, 20 жовтня, "Динамо" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів прийматиме лондонський "Челсі", а "Шахтар" 21 жовтня буде протистояти "Мальмі" у Швеції.

Нагадаємо, нещодавно два флагмани українського футболу зустрічалися в матчі за Суперкубок України. Тоді перемогу святкували "гірники" з рахунком 2:0.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше