Пентагон вперше оприлюднив для громадськості кадри з НЛО на Близькому Сході (ВІДЕО)

Пентагон вперше оприлюднив для громадськості кадри з НЛО на Близькому Сході (ВІДЕО)
Поширити в соціальних мережах:

Металева куля, яку зафіксував американський літак-розвідник, все ще вивчається…

Пентагон оприлюднив відео НЛО, що пролітає над зоною активного конфлікту на Близькому Сході в 2022 році, повідомляє видання FOX News. Короткий ролик з металевою на вигляд кулею, що летить на великій швидкості, був продемонстрований нещодавно під час слухань в підкомітеті Сенату з питань збройних сил із нових загроз і можливостей. Спочатку було помічено рух об’єкта з правого верхнього кута екрана до нижнього лівого. Можна помітити, як він тимчасово зникає з поля зору, а потім ненадовго знову з’являється.

За словами директора Управління з усунення аномалій доктора Шона Кіркпатріка, металева куля, яку зафіксував американський літак-розвідник, все ще вивчається:

«Це, по суті, усі дані, які ми маємо про цю подію. Буде практично неможливо повністю ідентифікувати об’єкт лише на основі цього відео».

Питання UAP — невідомих аномальних явищ, яке є урядовим словом для позначення НЛО — у зоні активного конфлікту створює потенційні проблеми і «ймовірність ненавмисного перехресного вогню», як кажуть експерти.

«Зрештою, жодне відео UAP не підтвердить реальність НЛО, — сказав виданню журналіст-розслідувач Джеремі Корбелл. – Цей аргумент постійно наводився протягом десятиліть, коли як цивільні, так і військові пілоти повідомляли або записували об’єкти, події та досвід, які суперечать нашому теперішньому розумінню того, що можливо. Важливо пам’ятати, що консенсусна реальність – це те, що диктує наші переконання. Ми повинні змінюватися та адаптуватися, коли дізнаємося нові істини. Визнання присутності НЛО, ймовірно, є одним із таких моментів формування людства».

Дивіться відео з НЛО ТУТ

Читайте також:

Фото: скріншот с відео FOX News

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше