Партизанщина в Україні набирає обертів: чим встигли відзначитися народні месники

Партизанщина в Україні набирає обертів: чим встигли відзначитися народні месники
Поширити в соціальних мережах:

Вони залишилися сам на сам з ворогом, але не здаються…

Їх намагаються переконати відректися від Батьківщини, але вони залишаються патріотами. Їх змушують боятися, але вони день за днем знищують все більше окупантів. Українські партизани – загроза, до котрої рашисти виявилися не готовими.

Серце української партизанщини нині – у Мелітополі. Кількість диверсій, які могли влаштувати місцеві у захопленому місті, шокувала росіян. Партизанам вдалося ліквідувати навіть російських військових високого рангу. Щоправда, окупанти цю інформацію намагаються приховати. Також підпільники зуміли підірвати бронепотяг жд військ рф! При чому епіцентр вибуху був саме під вагонами з особовим складом загарбників.

В Херсоні невловимі месники теж відзначилися – посеред дня у місті почали вмирати пропагандисти! А щоб окупантам було геть непереливки, тут розвішують листівки з попередженням до росіян: «живим не залишиться жоден окупант зі зброєю»!

«Це означає, що Херсон –це Україна! Це означає, що там є партизани і все одно всіх зрадників стратять. Я не боюся цього слова, тому що так воно і буде. Ми не зможемо заборонити людям розстрілювати зрадників через яких гинуть наші люди», - говорить голова Миколаївської ОДА Віталій Кім

Про особливі методи партизанів та як такий загін повністю знищив артилерійську батарею ворога – дивися у сюжеті програми «Гроші»:

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше