Олександра Лобода розіграє футболку від Коноплянки на доброчинному аукціоні

Олександра Лобода розіграє футболку від Коноплянки на доброчинному аукціоні
Поширити в соціальних мережах:

Ведуча програми Профутбол на каналі 2+2 Олександра Лобода розпочинає доброчинний аукціон на підтримку проекту "Здійсни мрію".

Уже цієї неділі, 24 липня, у прямому ефірі програми ПроФутбол на каналі 2+2 його ведуча Олександра Лобода виставить на доброчинний аукціон унікальний лот - футболку українського футболіста, півзахисника збірної України та іспанської Севільї Євгена Коноплянки. Торги відбуватимуться на сайті aukro.ua та на сторінці ПроФутбол у мережі Facebook. 

Саша разом з українськими футболістами прагне допомогти 12-річному вболівальнику Юрію Штрикалу з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Юрко мріє зустрітися з українськими футболістами та побувати у Києві на тренуванні улюбленого київського Динамо. Наполегливо йдучи до одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналду.

Щоб урятувати життя Юрка, потрібна складна операція трансплантації кісткового мозку. Саме тому всі кошти від продажу футбольних лотів буде спрямовано на лікування маленького шанувальника футболу.

Згідно з правилами аукціону, стартова ціна кожного лоту становитиме 1000 гривень, крок – 25 гривень. Торги проходитимуть щотижня, з понеділка до неділі, з оголошенням підсумків аукціону по кожному лоту щопонеділка об 11:00.

Футболка Євгена Коноплянки

Унікальний лот - футболка самого Євгена Коноплянки 

"Рада поділитися з вами тим, що в першому випуску нового сезону програми ПроФутбол ми розпочнемо доброчинний аукціон на підтримку грандіозного проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран. Українські футболісти уже активно долучаються та виставляють свої лоти. Першим став Євген Коноплянка, який віддав власну іменну футболку із підписами усіх гравців іспанської Севільї. Севілья є найуспішнішою командою в історії Ліги Європи. Це єдина команда, яка 3 рази поспіль ставала чемпіоном євротурніру. Саме за допомогою цього лоту ми будемо збирати кошти на лікування хлопчика Юри та здійснення його заповітної футбольної мрії. Закликаю кожного небайдужого українця долучитися до футбольно-благодійного аукціону!" - каже ведуча програми ПроФутбол.

Футболісти й Олександра обіцяють дивувати унікальними лотами, цікавими не лише для затятих уболівальників, але й для всіх небайдужих.

Олександра Лобода

Ведуча програми Профутбол обіцяє багато цікавинок на аукціоні 

Нагадаємо, що ведуча долучалася до інших акцій допомоги в лікуванні діток з "Охмадит". Наприклад, у рамках благодійного напівмарафону "Друге дихання" вона разом з гравцями київського Динамо та збірної України Андрієм Ярмоленком і Денисом Гармашем передала солідну суму на забезпечення реанімаційного відділення лікарні оновленим сучасним апаратом штучної вентиляції легень, а також на проект "Здійсни мрію".

"Ще під час нашої першої акції для мене відкрилася важлива тема підтримки тяжкохворих дітей. Кожну історію я приймаю дуже близько до серця, співпереживаю кожній мрії цих діток", - ділиться Олександра.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво. Цієї неділі, 24 липня, о 21:30 дивіться старт нового сезону програми ПроФутбол на каналі 2+2 та обов'язково беріть участь у аукціоні.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Унікальні істоти з глибин: в Індійському океані мешкають равлики, здатні витримувати температуру 371°C
Хакерський удар: 24 лютого 2022 року рф хотіла позбавити зв’язку ЗСУ, але відключила користувачів в Європі
Читати більше