Олександра Лобода презентувала на благодійному аукціоні новий лот від Євгена Коноплянки

Олександра Лобода презентувала на благодійному аукціоні новий лот від Євгена Коноплянки
Поширити в соціальних мережах:

Попередній лот, копію картини Джанні Оттавіані з автографом Андрія Шевченка, забрали на благодійному аукціоні за 14 000 грн.

Цієї неділі у прямому ефірі програми Профутбол на телеканалі 2+2 Олександра Лобода оголосила підсумки розіграшу лоту благодійного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію" та заради життя Юрка Штрикуля.

Олександра Лобода

Попередній лот зібрав 14 000 грн.!

Особливий лот – копію картини Джанні Оттавіані з автографом Андрія Шевченка - було продано за 14 000 гривень найактивнішому гравцеві Андрію Дмитренку. Дякуємо Андрію за небайдужість до великої місії аукціону, покликаного допомагати тяжко хворим діткам утілювати їхні мрії!

Знаменита картина Джанні Оттавіані з автографом головного тренера національної збірної

Знаменита картина Джанні Оттавіані 

Команда проекту продовжує добру справу, тож під час недільного ефіру Олександра презентувала новий лот - іменну футболку гравця німецького Шальке Євгена Коноплянки з автографом футболіста.

30 серпня 2016 року Євген Коноплянка перейшов до складу німецького "Шальке" після року в іспанській Севільї. На цьому тижні Євген відзначився дебютним і переможним голом, і в результаті в складі команди потрапив до збірної туру Ліги Європи. Шальке сім разів вигравав чемпіонат Німеччини, п'ять національних Кубків, брав Кубок УЄФА в 1997 р. і виходив в півфінал Ліги чемпіонів у 2011 р.

Олександра Лобода

Новий лот – футболка самого Євгена Коноплянки

"Женя Коноплянка, безперечно, залишається улюбленцем української публіки. Думаю, що в цьому сезоні багато хто з нас буде вболівати за один з найпопулярніших футбольних клубів в Німеччині - Шальке. Пропоную вболівати в іменний футболці гравця!" - прокоментувала Олександра Лобода

Торги відбуваються на новій міжнародній аукціонній платформі в Україні.

Футболка Євгена Коноплянки

Вболівати краще за все в іменній футболці

Саша Лобода разом з українськими футболістами допомагає 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикалю з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Юрко вже побував у Києві на тренуванні улюбленого київського клубу Динамо завдяки проекту "Здійсни мрію". Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналду.

Щоб урятувати життя Юрка, потрібні детальне обстеження та складна операція  трансплантації кісткового мозку.

Кожен наступний лот Олександра презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми Профутбол. Торги тривають тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лоту становить 1000 гривень.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи 1+1 медіа та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Всього для Юрка зібрано 283 770 грн., ми прагнемо дійти до 500 000 грн. Але щоразу ці нові кошти вже допомагають забезпечувати важке лікування та хімію Юрі, і він стає ближче на крок до мети.

Робіть свої ставки за унікальний лот від Євгенія Коноплянки та дивіться результати розіграшу цього лоту вже найближчої неділі, 30 жовтня, о 21:30 у програмі Профутбол на каналі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
Читати більше