Ольборг - Динамо - 3:0. Аналіз матчу від Реброва

Ольборг - Динамо - 3:0. Аналіз матчу від Реброва
Поширити в соціальних мережах:

Керманич "Динамо" пояснив, чому команда розгромно програла в Ольборзі.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров пояснив глядачам "Профутболу" причини поразки "Динамо" від "Ольборга" у матчі третього туру Ліги Європи. 

- Вся команда зіграла потворно в обороні. Звичайно, дуже прикро і для команди, і для вболівальників програвати в таких матчах, але думаю, що для нас все ще попереду. Вся боротьба попереду, адже у нас ще два матчі в Києві залишилося. В обороні ж, дійсно, ми потворно зіграли всією командою. Що ж, життя продовжується - потрібно набирати очки в наступних матчах.

- Що з Беланда?

- Коли він йшов з поля, то показав, що потрібна заміна. Мені спочатку навіть здалося, що там якась страшна травма. Але його ми поміняли не через пошкодження, а через те, що потрібно було підсилювати гру в атаці. Для цього і вийшов Теодорчик.

- Прокоментуйте поведінку Беланда, Велозу і Ленса в цьому матчі. Марокканець і голландець довго покидали поле, а португалець втратив м'яч на чужій половині поля і дивився, як гравець датчан виходить практично один на один.

- Що я тут можу коментувати? Обов'язково поговоримо з ними і запитаємо, чому так було. Зараз же я нічого сказати не можу. Це завжди так: якщо в команді все добре, то і всі задоволені, а як з'являються проблеми, то в таких моментах і перевіряється команда. Сподіваюся, ми витримаємо цей іспит і будемо йти далі.

- Прокоментуйте заміни.

- Звичайно, логічно було випустити другого нападника, тому й вийшов Теодорчик. Ми намагалися посилити атаку, але з цього нічого не вийшло. Ленс був бляклою тінню самого себе з попередніх поєдинків, хоча ми і сподівалися на його швидкість в другому таймі. Він її і показував моментами, але їх було недостатньо, щоб розкрити оборону данців. Що стосується виходу Велозу, то ми намагалися випустити креативного гравця, так як нам потрібно було атакувати. Я сподівався на нього, адже у нього хороший перший пас. Я зараз не хочу когось звинувачувати, адже програла вся команда. Вона огидно зіграла в обороні, а в атаці, особливо в другому таймі, не було свіжості. Є проблеми, які ми будемо вирішувати і йти далі.

- Фахівці кажуть, що іноді навіть корисно програвати, щоб потім зробити якісь висновки.

- Я про це і говорю. Напевно, після тієї нічиєї з "Олімпіком" в Києві всі сказали, що команди у нас немає, але я радий, що хлопці після цієї гри зібралися і хороший футбол показували. Зараз такий струс іноді потрібний для футболістів, щоб вони зрозуміли, що ми все ж перебуваємо ще на якомусь шляху, а не вже чогось досягли. Ми про це говорили, та я й сам це прекрасно розумію. Сподіваюся, це струс буде корисним і для мене, і для всієї команди.

- Ви Бурду не змінювали через те, що були футболісти, які, на Ваш погляд, грали гірше або просто не хотіли ламати долю молодому хлопцю, який міг якось не так сприйняти заміну?

- У нас немає зараз лівого захисника, та ще такого, який був би нам потрібен. Женя отримав травму і повноцінно замінити його ми не можемо. Я вважаю, що Бурда віддав всі сили в боротьбі. Він - молодий хлопець, у якого є майбутнє. В матчах з "Шахтарем", "Стяуа" і тут перевірявся його характер. Але, повторюся: всі в обороні погано зіграли. Будь у мене хороший креативний гравець на лівому фланзі, то я б його випустив.

- Ви сказали, що команді не вистачало свіжості у другому таймі. Може, причина в функціональної готовності гравців через той графік, що зараз на них звалився? Чи є у Вас якісь методи уникнути цього напередодні матчу з "Дніпром", якщо команда дійсно потрапила в таку яму?

- Ми грали з хорошою, добротною командою, яка знала про те, як виходити в атаку і грати в обороні. Їх футболісти показали дуже сильну гру, адже у них була хороша мотивація, чого, на жаль, не було в наших очах. "Ольборг" зіграв дуже компактно, не дав нам нічого створити в атаці, і це - їхня заслуга. А графік... Всі команди в такому графіку грають, і я не бачив, щоб футболісти були перевантажені. - Чим Ви керувалися, коли вирішили поставити Бурду на лівий фланг захисту? У матчі з "Говерлою" там грав Велозу. - Він краще за Велозу грає в обороні. Мігел - креативний футболіст, який може придумати щось в атаці. Ми ж грали у виїзному матчі, була важлива хороша оборона. Вважаю, Микита зробив все, що було в його силах - старався, боровся і справлявся.

Джерело: ТСН. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше