Одразу 3 канали групи «1+1 медіа» потрапили до ТОП-6 за показниками телеперегляду

Одразу 3 канали групи «1+1 медіа» потрапили до ТОП-6 за показниками телеперегляду
Поширити в соціальних мережах:

Група «1+1 медіа» продовжує нарощувати показники телеперегляду.

13 серпня одразу 3 канали групи ‒ 1+1, 2+2, ТЕТ ‒ потрапили до ТОП-6 за аудиторією 18-54 (Україна). 

Очолив ТОП-6 телеканал 1+1 з часткою 10.7%, який продовжує утримувати високі показники телеперегляду.

2+2 опинився на 5 місці. Середня частка телеперегляду каналу за 13 серпня склала 6.2%. Нагадаємо, протягом останнього року 2+2 неодноразово займав 4-6 позиції в щоденному рейтингу каналів за аудиторією 18-54 (Україна). Драйверами рейтингу на 2+2 є серіали власного виробництва. У 2019 році в ефірі успішно стартували телесеріали «Опер за викликом-4» та «Звонар». В осінньому сезоні плануються до показу другий сезон проекту «Ментівські війни. Харків» та прем’єра телесеріалу «Брати по крові».

ТЕТ посів 6 місце, середня частка каналу за аудиторією 18-54 (Україна) склала 5,5%. Найпопулярнішою програмою дня серед глядачів ТЕТ став ситком «Танька і Володька з часткою 4,7% ‒ 18-54 (Україна).

Зазначимо, перед стартом осіннього телевізійного сезону ТЕТ оголосив про оновлення каналу, зокрема представив нову графіку та слоган: «Тиць — і ти усміхаєшся!» Також ТЕТ підготував багато яскравих прем’єр. Так, 13 серпня на телеканалі стартувало реаліті-шоу «СуперЖінка» та новий сезон ситкому «Танька і Володька».

Також у гумористичному арсеналі телеканалу наступні прем’єри: 3 сезон улюбленого глядачами серіалу «Вечірка», новий сезон ситкому «Одного разу під Полтавою», другий сезон серіалу «Рання пташка», прем'єра гумористичного серіалу «Королі палат», показ телешоу «Ігри приколів» і новий серіал, назву якого поки тримають у секреті .

Нагадаємо, 1+1 веде активну підготовку до старту осіннього телесезону. Уже 25 серпня глядачі каналу побачать прем’єру нового сезону популярного проекту «Танці з зірками». 14 яскравих  зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати головний паркет країни, а оцінюватимуть їхні виступи прима-балерина Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та новий суддя проекту – всесвітньо відомий танцюрист і постановник Франсіско Гомес. Також незабаром відбудеться прем’єра нового проекту «Життя відомих людей», ведучими якого стануть співачка Tayanna та актор і володар титулу «Містер Україна» та Mister Sea World Богдан Юсипчук. Це своєрідний телевізійний журнал, що покаже ексклюзивні історії з життя селебрітіз. 

Серіальна лінійка 1+1 цієї осені буде комедійною. Так, канал покаже проект «Великі вуйки» ‒ спін-оф телесеріалу «Останній москаль», комедійний серіал «Відморожений» з Дзідзьо в головній ролі, проект «СидОренки-СодорЕнки» про дві сім’ї з однаковим прізвищем та спільними перипетіями минулого, про які стане відомо через 16 років, та серіал «Папік» від студії «Квартал 95». Також стартують нові сезони улюблених проектів глядачів «1+1»: «Міняю жінку», «Ліга сміху» та «Розсміши коміка».

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Читати більше